בקשה מהנווד....

Dia Leoghann

New member
בקשה מהנווד....

שלום הנווד!!! אתה יכול בבקשה להעיף מבט במאמרי הפורום ולעשות שם מעט סדר? יש שם שני מאמרים שלי - "מבחר מושגים" ו"פגאניזם" - לדעתי שניהם לא ראויים להיכלל במאמרים, אך אני משאיר לך את זכות הבחירה אם למחוק אותם או לא (דרך אגב, הם חוזרים על עצמם אז להשאיר את שניהם זה ממש מיותר). בנוסף אני מציע לפתוח קטגוריה חדשה במאמרים ולקרוא לה "המלצות ספרים". ניתן להכניס לשם את הביקורות שכתבתי בהודעות "האלה הלבנה מאת רוברט גרייבס", "21 השעורים של מרלין מאת דוגלאס מונרו" וחלק מההודעה שכתבתי על מארה פרימן שאמורה להמצא עדיין בעמוד זה של הפורום. אני חושב שגם היה מי שכתב ביקורת על "ערפילי אבלון" כמו כן ניתן להכניס את ההודעות שכתבתי על "פסטיבל לונאסה", על "אלבאן איילר - השתוות הסתיו","אימבולק בריגיד וכל השאר" ואת ההודעה על האיש הירוק, ודבר אחרון - ברצף המאמרים המספרים את המיתולוגיה האירית, יש להעביר את המאמר "הטואט´ה דיי דאנאן - הקדמה", כך שיוצג לפני "הטואט´ה מגיעים לאירלנד והולדתו של לו" ולא אחריו (אם קוראים את רשימת המאמרים מלמטה למעלה). אחר כך ניתן להוסיף לרצף את המאמר "הולדתו של ברס ותפיסת המלוכה", שהוא המאמר האחרון שהספקתי לכתוב ברצף המיתולוגי. עשיתי לך קצת עבודה.... מודה לך מאוד מראש, בברכת אור ואמת, Dia Leoghann

אני אשתדל

במקור אני גם רציתי שהמאמרים על הטואטה יהיו מסודרים בסדר ה"כרונולוגי" המתאים, אבל מערכת המאמרים היא די "אדונית לעצמה" בקטע הזה, אני חושב שזה בגלל תאריכי הכנסת המאמרים. אני אבדוק מה ניתן לעשות בנידון. לא נורא, הגיע הזמן שאני קצת אעבוד פה... שלך אילן (כבר לא הנווד...)

למעלה