בקשה מוזרה....

spainbar

New member
בקשה מוזרה....

אני מחפש המלצות לספרי שירה באנגלית, של משוריים בריטים או אמריקאים, אפילו רק את שמות המשוררים ואני כבר אמצא ספרים. והכוונה לא לשירים רומנטיים או הומוסקסואליים, אלה שירה רגילה על החיים. :} ס´

Yaniv-DC

New member
אכן בקשה מוזרה

במיוחד הבחירה לבקש אותה כאן ולא למשל בפורום הזה או אולי כאן...

.m

New member
../images/Emo32.gif לחלוטין, אבל בבקשה -

"she walks in beauty, like the night of coldlessclimes and sterry skies; and all that´s best of dark and bright meet in her aspect and her eyes: thus meliowed to that tender light which heven to gaudy day denies." (לורד ביירון) באופן אישי אני קונה רק coplete works, כך ששמות של ספרים אין לי בשבילך. arthur rimbaud - complete works ואם משהו ספציפי יותר אז נראה לי שתאהב את "a season in hell" שלו. מאוד אהוב עלי גם הסגנון של אדגר אלאן פו (anabel lee, למשל, הוא אחד החביבים עלי ביותר), לורד ביירון ופרסי שלי. הכי פחות - אמילי דיקנסון. המתנה הכי יפה שקיבלתי היתה "poetry of the romantic" אסופה של שירים רומנטיים (וודסוורת´, בלייק וקיטס הם רק חלק מהמשוררים), שהיום אפשר למצוא בסטימצקי במחיר ממש מצחיק. מהישראלים אני אוהבת מאוד את אבי שיין. יצא יותר ארוך מהצפוי, אבל נו שויין... כמובן שאתה מוזמן פשוט לשאול אותם מהספריה הפרטית שלי, אחרי שתחזיר את הקודם
mai

ספרים או שירים?

לגבי שירים - נסה את הלינק הזה (כביכול פזמונים, אבל הרבה יותר מזה)

assafcohen1

New member
i should try

if your english is o.k., you should try ROBERT FROST, he is readable, if you have good english. if you can do more than just a good english, than you can try many others, just tell me (i will ask my mom, she is the english teacher...) i asked some people for you, everybody said ROBERT FROST will be a great author to begin with. by the way, i bought my dearest mom his book last year, it´s great, i read it on the way back assaf

אני מקיא בתוקף!

לא מספיק פעם אחת היום? אני סובל יותר מאשר בלילה אחרי המסעדה ההודית. לפחות התחת שלי לא צורב.

.m

New member
אלאדין, מותק שלי

קבל
. נראה לי שאתה צריך אחד...
mai

למעלה