בקשה מוזרה

יערה24

New member
בקשה מוזרה

שלום לכולם ביקרתי באתר זה מספר פעמים והפעם יש לי בקשה מוזרה. אני עורכת סמינריון על התמודדות של אמהות לילדים עם אוטיזם. בשביל העבודה אני זקוקה ל- 2 ראיונות עם האמהות. הראיון אינו ארוך (10 שאלות). ואינו חודרני (למעט נשים שיהיו מוכנות לחשוף יותר. אמנם הבקשה מוזרה אך אם יש אמהות שמוכנות לחשוף מעצמן (הראיון הוא אנונימי) אשמח לקבל עזרה... תודה רבה יערה

יערה24

New member
שאלה יפה...

אין פה אפליה לשם אפליה אלא דרישות הקורס. הקורס עוסק בנשים ובמצבי מלחיצים הדורשים התמודדות כלשהי. אני בחרתי מתוך התעניינות שלי את תחום האוטיזם. לכן אני זקוקה לאמהות. אך תודה רבה על ההתיחסות...

doroniz

New member
מצבי לחץ

לטעמי יש כאן טעם של אפליה - כאילו (ואני מדגיש - כאילו) רק נשים נכנסות למצבי לחץ או לחילופין מצבי הלחץ אצל גברים פחות מעניינים. אבל אל לי להתערב בדרישות אקדמיות של קורס זה או אחר. בכל מקרה, יפה שבחרת את נושא האוטיזם כי הילדים שלנו בהחלט מכניסים אותנו מפעם לפעם למצבי לחץ שנגררים למקומות מאוד לא סימפטיים. שיהיה המון בהצלחה, דורון.

Diana M

New member
דורון, הסר דאגה מליבך, כולנו יודעות

שגם גברים נכנסים למצבי לחץ אולי אפילו יותר מנשים
אך כנראה שאופן ההתמודדות שונה. שבוע טוב דיאנה

יערה24

New member
תודה רבה ו..

אני עברתי ורס מצבי לחץ (העוסק בשני המינים) כך שאין ספק שהלחץ אינו נחסך מהגברים. אך קורס זה עוסק בנשיים ונערות בלבד ומצבי הלחץ שלהן (מצטערת שהרשימה מופיעה כרשימת מכולת)- אונס, זנות, סמים, הריון... כך שאין אפליה אלא סיווגים לפי מצבים של כל המינים. אבל בהחלט מעניין למה אין קורס רק של מצבי הלחץ של הגברים???

יערה24

New member
אני עוד מבקשת

שני הראיונות הינם אנונימים (אפילו התמליל נשאר אצלי) כך שאני חוזרת על הבקשה.

יערה24

New member
../images/Emo51.gifתודה לכולם

אני חייבת רק לעדכן פה בפורום שפנו אלי אנשים נפלאים למסר האישי שלי. אנשים נרתמו למשימה ויצרו עימי קשר. לכן תודה רבה לפורום שמכיל אנשים נהדרים. יערה

למעלה