בקשה מוזרה

הודגיק

New member
בקשה מוזרה

קודם כל שנה טובה לכל חברי הפורום היקר, אני מאחל לכולם בריאות ואושר . אני צריך את עזרתכם/ן : אני עושה סרטון על עצמי ועל המחלה , אבל מתוך היותי אדם ציני , אני רוצה לקריין את כל הסרט בבדיחות שחורות על סרטן . תוכלו בבקשה לרשום לי בדיחות שחורות שחוויתם / שאתן/ם מכירים/ות ? המון תודה . ושוב , שתיהיה שנה מצויינת !

כאן

ראשון ושני

ואחת שהרגע חלפה לידי

שני סרטנים הולכים בים, פתאום אחד מרים סיגריה ובא לעשן. אז השני אומר לו - אל תעשן, שלא יהיה לך בן אדם. טוב.. חצי מצחיק..

enwhysea

New member
בדיחת חג מולד

האמת שברגע שיודעים על מה הבדיחה זה די נהרס.. אז אולי עדיף שזה יהיה ראשון: בילי וג'וני יורדים בבוקר חג מולד לעץ.. בילי קיבל מלאאאאא מתנות, עשרות קופסאות שהוא מתחיל לפתוח ולבדוק... באחד יש דובי ובשני חיילים ואופניים וסוני פליסטישן וסקיטבורד, ודיסקמן ורולר בליידס... בנתיים, ג'וני פותח את הקופסא היחידה שיש לו... ובפנים יש זוג גרביים. בילי: וואאי ג'וני, אני מרגיש ממש רע, אני קיבלתי כל כך הרבה דברים יפים ומגניבים ויקח לי שנה רק לשחק עם הכל.. ואתה.. אתה לקיבלת כלום. ג'וני: טוב, לפחות לי אין סרטן. טוב, זה לא כזה מצחיק, והעברית שלי לא משהו.... אבל לפחות בדיחה אחת בלי פירות ים וסרטים זה יפה :)

enwhysea

New member
בלי קשר לסרט שלך

בדיוק היום שאלתי את אבא שלי אם הוא יכול לקפוץ לכלי זמר ולקנות לי כמה מיתרים (והמבין יבין... לא יהו הסברים)

enwhysea

New member
אין מה על מה...

אני עוד לפני הניתוח... ככה שזה לא חוכמה אבל תודה, זה אולי אחד הדברים הכי יפים שאמרו לי בחיים.

א ש ת ו

New member
הומור אכזרי אבל עוזר

אולי זה בדיחות פרטיות ולא מצחיקות לכלל הקהל אבל אותנו הם שיעשעו 1.כשרק גילו את המחלה היתה לי יום הולדת ואיציק (בעלי) רצה שאקנה בגדים בחנות שאני מאד אוהבת. שניה לפני שנכנסתי לחנות הוא אמר "ותקני שחורים.. שתוכלי להשתמש.." 2.בבדיקת הCT-האחרונה של איציק (אחרי 10 טיפולים כימותרפיים) התקשרו אלי אחרי יומיים ובקשו שאודיע לו שצריך לבדוק שוב משהו ושיגיע בצהרים לבית החולים, כשמסרתי לו את ההודעה הוא אמר מייד: "אוי, בטח גילו שיש לי סרטן"

enwhysea

New member
הזכרת לי

שרופאה חדשה עשתה לי את השאלון הרגיל של גובה ומשקל וכאלה יש תמיד את "אתה בדרך כלל בחור בריא" אז עניתי "לא, בדרך כלל יש לי סרטן"

regiment

New member
עוד בדיחה מהמציאות

לפני כשלושה שבועות התבשרתי שיש לי חשש לסרטן הלימפה...מה שהיום אני כבר יודעת בוודאות!....כשנסעתי עם בעלי לבית החולים בפעם הראשונה בעלי היה מאוד לחוץ ומדוכא ....זה מאוד עצבן אותי,אז בהיסח דעת אמרתי לו: מה קרה????מה כבר אמרו לי????לא מתים מזה! בעלי הסתכל עליי ואמר לי: את מקשיבה לעצמך? ....אותי זה מאוד הצחיק.

ה ל ו מ ה

New member
אחותי ככה בבדיחות אמרה לי:

אם לא ... כך וכך, לא תקבלי מוח עצם. וצחקנו לנו.... והרגשנו קרובות ואוהבות ומחוייבות....בדם. הקלילות, משרה חיוביות כללית. אכן כך, ובימים קשים. ערב טוב לכולם, בריאות, שנה טובה, גמר חתימה טובה. עדיין לא מאמינה שאני שייכת לפורום זה. השתמשתי בבטוי "ממאירות" עד כה, כשדיברתי על סוג של יבלית המכריעה את הדשא....בגינה שלי.... אז שלכם בנאמנות, הלומה.

למעלה