בקשה מיאיר

בקשה מיאיר

ליאיר, שלום! קוראים לי ענבר יצחק, ואני מזל קשת (נולדתי ב - , 3/12/1985, בערב, בסביבות 19:00 - אני לא יודעת שעה מדוייקת). רציתי לדעת אם צפוי לי בזמן הקרוב משהו מהפכני (לא חייב כל כך מהפכני), כמו, אהבה חדשה, שינויים בבית, שיפור בתחום הלימודים, או משהו כזה. בבקשב תענה לי - לטוב או לרע. תודה, ענבר.

לענבר

גם אם צפוי לך משהו מהפכני, הפורום הזה לא עוסק בעקרון בתחזיות כאלה או אחרות. מצד שני, אני בהחלט רואה שנים מעניינות מתקרבות, אבל המלה `מהפכני` היא מלה טריקית -כל אחד והמהפכות שלו.. הדבר הכי מהפכני שאני כן יכול לראות הוא שאת.. מתבגרת סוף סוף, כן כן, ומפסיקה לצפות שדברים מהפכניים יקרו לך מבחוץ, אלא מבינה שהם באים מבפנים.. בהצלחה.

ליאיר

ליאיר

שלום! קודם כל תודה. דבר שני, לא התכוונתי למשהו גדול שעומד לקרות אלה, התכוונתי אם בזמן הקרוב יקרה לי משהו - כל דבר. ענבר.

לענבר המתוקה

חמודה שלי - את באמת חושבת שאסטרולוגיה היא מן מיקרוסקופ בו מסתכלים מדי רגע לראות מה יקרה ? ובכן.. זה אפשרי כמובן, למי שמוכן שהחיים שלו יהיו מול העדשה הזו. מן הסתם יש גם כאלה. אבל החיים האמיתיים, חמודה שלי, קורים בחוץ, לא במקום בו מסתכלים עליו כל הזמן, אלא שחווים אותו.. על כן,במקום לשאול מישהו אחר אם משהו יקרה - למה שלא תתני לזה פשוט לקרות בזמן שלו, ואז תוכלי לספר לנו ? מה דעתך ?

ליאיר

ליאיר

החמוד, זה לא ששאלתי אותך אם עומדת לפרוץ מלחמה או משהו כזה!!! אתה לא צריך לענות בכזאת ציניות. ענבר

שוב לענבר

לא ממש התכוונתי להיות ציני (נו, אולי קצת יצא לי בכל זאת.. סורי..) אבל כן התכוונתי לומר לך שתפקיד האסטרולוגיה הוא לא לעקוב אחרי מאורעות קטנים בחיי האנשים כדי לדווח להם.. ואותי אישית זה גם לא מעניין, כי יש משהו מאוד מפתה בתחום הזה, שיכול לגרום לך בקלות להיות שפוט שלו, כלומר כל הזמן להסתכל ולהתבונן כדי להבין ולראות מה יקרה ומה קורה. ואני מנסה קצת לחנך, להסתכל על הדברים אחרת, ולא לנסות לחזות אותם או לראות מה יקרה, אלא להבין לעומק כשקורה משהו - מה היה שם מתחת לפני השטח. אבל לא לחפש סתם לנבא עתיד - זה סתם גימיק, ולא המטרה. ומצטער שהייתי קצת ציני..

למעלה