בקשה: מידע-חנויות המוכרות חוטי רקמה זולים וטובים בשרון ובת"א

HollyGolightly

New member
בקשה: מידע-חנויות המוכרות חוטי רקמה זולים וטובים בשרון ובת"א

שלום, לא זוכרת אם כתבתי כאן בעבר. כן זוכרת שביקרתי והתרשמתי מהעבודות (ועדיין מבקרת ומתרשמת מדי פעם
). מחפשת חנויות המוכרות חוטי רקמה איכותיים ולא יקרים באזור נתניה-רעננה-כפר סבא ובתל אביב.

עד עתה רקמתי בחוטי רקמה שנשמרו אצלי במשך שנים על גבי שנים. מצאתי חנות עם חוטי רקמה של Vog, אבל המחיר הוא 6.20 ש"ח לסליל! בהתחשב בזה שהעבודות שלי גדולות זה פשוט לא מתקבל על הדעת.

האם ישנן המלצות לחנויות המוכרות חוטי רקמה איכותיים (איכות של VOG או DMC) אבל במחירים זולים יותר בנתניה/רעננה/כפר סבא או תל אביב? עם עדיפות לחנויות המוכרות את כל קשת הצבעים (כלומר הארונות עם המון המגירות השקופות כשבכל מגירה צבע אחר, וגוונים רבים של אותו צבע)?

בהרבה תודות

חוטי רקמה זולים וטובים

אישית לא מכירה קומבינה כזו.
אישית קונה של DMC או בתקופת חיפה של ANCHOR.
ANCHOR נמצאים רק בחנות היבואנית מיודובניק.
הם מעולים ומחירם נמוך משל DMC
בתקופת עמק חפר שלי קניתי DMC בנתניה.
עיצוב ויצירה - ציפי גביש, חומרי יצירה, בשטמפפר יהושע 12 נתניה
המחירים מעט גבוהים משל אנקור והיו נמוכים ממחירי כפר סבא.
ובכפר סבא קיימת חנות ליד השוק שמוכרת חוטי רקמה של חברה אחרת.
אני חושבת שפעם בדקתי והיה זול יותר.
לא אהבתי את האטימות של הצבעים או במילים אחרות העדר ברק.
שם החנות:
פשתן-צמר,מסרגות וסידקית, תופרות וחייטים, בויצמן 119 כפר סבא.
מציעה לך לבדוק מחירים ב 123stitch יתכן וכולל משלוח זה יעלה פחות מבחנויות שבארץ.

HollyGolightly

New member
תודה רבה. אבדוק את החנויות

הרבה תודות. ציידת אותי בהרבה חנותיות לבדוק. מצויין בשבילי!

על קיום 123stitch לא ידעתי עד קריאת הודעתך. נכנסתי ונראה לי מאד מאד שווה בדיקה! אצור אתם קשר.

תודה רבה רבה לך ורדה

בכפר סבא יש את סדקית עופרה ועוזי

ויצמן פינת סוקולוב.. לא זוכרת עלות חוטים אך באופן כללי המחירים שם טובים. חוץ מיזה הם אנשים פנסיונרים חביבים.

יש לך שמץ מושג מתי הם פתוחים?

כל פעם שאני חושבת על לראות מה יש בתוך החנות כי שני מטר מהבית....הם סגורים.
מתי את חוזרת שנקרע את העיר בצעדות?
לא במקרה ב 17.8 או באזור?

הם פותחים את החנות מידי בוקר בשעה 9:00

למיטב זכרוני יוצאים להפסקת צהרים וחוזרים לפתוח ב4.. אבל יכול להיות שאני טועה לגבי הצהרים בכל אופן.. שנה עברה...

ולגבי שאלתך...אני מגיעה ב19.. לגבי הצעידות תתחילי להתאמן אני "אקרע" אותך עם הקצב שלי... סתםםםםםםםםםםםם..מה שכן בטוח שלא נותנת "הנחות" לחברים...צועדים בלי תירוצים של היום כן מחר אולי...

נו תבואי כבר ותוציאי את האיומים לפועל

נראה לך שאני מתרגשת.
תבואי לבקר גם בפורום הנוסף שפתחתי למרות שיש לי הרגשה שאת עם גזרה מהממת מרוב צעדות בעיר הגדולה.

ורדה.הצצתי בפורום הנוסף. רציתי להציע
לקנדה

ולצעוד שם..לצעוד ולצעוד בפארקים היפים.. הפארקים הגדולים עוזרים להגיע לתוצאות ניפלאות, להערכתי.. גם בישראל אפשר לצעוד.. רק צריך לרצות.
. וקצת לשאוף למזג אויר נוח יותר...
מסקנה...ספורט
ושילוב ..נוסחת הפלא הידועה לכולם... ומהי?
להמנע מלמצוא "נחמה" בחטיפים או המתוקים הארוזים בשקיות כה יפות ומזמינות.. לאכול כדי להזין את הגוף - לא לאכול כדי לרצות את הגוף.. הוא ...הגוף "זקוק" לפינוק מתוק/מלוח רק קצת..רק מידי פעם.. לא כדרך חיים...שיהיה לכולם
... עד אז שאגיע..
.

למעלה