בקשה מיוחדת ורצינית

• פותח הנושא jif
  • פורסם בתאריך

jif

New member
בקשה מיוחדת ורצינית

גם ללא דתיות מביניכן, אני מבקשת להתפלל ולבקש רפואה שלימה עבור דפנה בת רחל. אישה שאני מכירה ועכשיו הודיעו לי שהיא גוססת מסרטן ורק תפילות יעזרו לה. תודה

ה´ ישמור ויציל ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

את דפנה בת רחל. רפואה שלמה, רפואת הנפש ורפואת הגוף. אמן.

עדוש

New member
כמה כואב לשמוע../images/Emo7.gif

נתפלל, בטח שנתפלל. רפואה שלמה.

הגנובה

New member
ה´ ישמור את כולנו מצרות... תפילותי

עם דפנה בת רחל

smagi

New member
מבטיחה לקרוא פרק תהילים היום

לשלומה של דפנה בת רחל.

nightroll

New member
דווקא כאישה דתית

אני מתקוממת כנגד הביטוי "רק תפילות יעזרו". אני מאמינה שתפילה יכולה לשנות מול גזר הדין של האדם, שלא תבינו לא נכון. אבל אם גופו של האדם כבר נמצא בכשל מתקדם, לרצות להאריך את חייו זה לרצות להאריך את סבלו. תתפללו בשביל החיים, אבל תנו לאדם שגוסס ומתייסר ללכת. יש סיפור, אני לא זוכרת על מי מהצדיקים, שהיה בשבלי גסיסה מתקדמים, ובחדר הסמוך לחדרו עשו התלמידים משמרות של קריאת תהילים להצלתו, עד שבסוף הוא התחנן שיגידו להם להפסיק לקרוא תהילים, שהוא פשוט רוצה ללכת, והתפילות שלהם מחזיקות אותו בעולם הזה. הפסיקו את הקריאה והצדיק נפטר.

עציון

New member
אכן, יש צדק בדבריך....

מעבר להגיון בדקתי במקורות בעיקר בשו"ת והדעה הולכת לצידך. אם כי תפילה מעולם לא הזיקה לאיש....

nightroll

New member
תראה

היה לי דיון עם מישהו בפורום אחר, בנוגע לקריאת תהילים לשלום החולה. הוא טען שזה בזבוז זמן. אני טענתי, שגם אם אתה לא מאמין שעצם קריאת התהילים עוזרת, אסור לך לומר לאדם לא לומר תהילים. כי זה נותן לו את ההרגשה שהוא יכול לעשות משהו, לשנות משהו. לפחות ברמה הפסיכולוגית, זה מונע או לפחות מקל את חוסר האונים ותחושת התסכול העמוקה. לכן לא אמרתי "אל תתפללו", רק אמרתי "תתפללו בשביל החיים"...

למעלה