בקשה מיוחדת למילות תודה

בקשה מיוחדת למילות תודה

שלום לכם, אינני משתתפת פעילה בפורום אך נהנית לקרוא את שירתכם. היום אני זקוקה לעזרתכם, חברתי עברה בהצלחה
ניתוח להשתלת כליה ועכשיו עלינו לנסח מכתבי תודה לפירסום בעיתון לכל התומכים והמעודדים. ניסיתי לחפש באתרים שאני מכירה:ענת וחברים, אתר הברכות הישראלי וכל הקישורים שהוא מציע אך לא מצאתי משהו מתאים, מה גם שעליי למצוא ברכה קלילה וממצה למקומון וגם ברכה עשירה עם טעמים דתיים לאנשי דת תומכים. האם מישהו כאן מוכן לעזור, לכוון או לכתוב כמה רעיונות? תודה רבה, רבה מראש
אורית וחג חנוכה שמח

קסנדרה*

New member
שתהייה לחברה החלמה טובה וחג אורים

שמח לה, לך לכל מי שתמך, לרופאים ולכל עם ישראל. ובקשר לברכה, אני תמיד חוזרת וטוענת שצריך להכיר את הנפשות ואת פועלן כדי לכתוב להם משהו נוסף מעבר לתודה רבה. הכי נכון זה לכתוב מה שאתם מרגישים, תודה כנה על מה שהם עשו, במלים הכי פשוטות ובעצם זה מסתכם בביטוי "תודה רבה" כל השאר אלו קישוטים. שיהיה בהצלחה. קסנדרה

קסנדרה - עיזרי לי, לפחות בפתיח

לא מצליח לי, אולי איזה ציטוט, אולי פסוק, אולי רק...כמה מילים מרגשות תודה אורית

קסנדרה*

New member
חמודה לא אכפת לי לעזור לך, להפך אבל

אין לי קצה חוט למי כותבים על מה מודים. אז תראי באופן כללי לחלוטין: תפתחי בפנייה אישית: למר פלוני בשם פפונית ואלמוני ובני משפחתה אנחנו מביעים בזאת את הערכתנו לתרומה ולעזרה (או לא יודעת מה עוד הם עשו)ומכאן....... כשמדובר ברבנים או אנשי דת תתחילי כבוד הרב או כבוד הרבנים פלוני ופלמוני כאן תביעי את ההערכה שלך ותזכירי להם שעשו מצווה גדולה שתעמוד להם לזכוּת ואשר יבואו על שכרם או שגמולם יהא חסד ורחמים וכו' משהו כזה.... קסנדרה

תודה, חיפשתי משהו שהוא שיר , ציטוט

אם תוכלי בכל זאת. חייבים ללקק לקודקודים - אם את מבינה למה שאני מתכוונת. תודה אורית

למעלה