בקשה מיוחד בקשר לאותיות...

רמי M

New member
בקשה מיוחד בקשר לאותיות...

יש לי בקשה מיוחדת בקשר לאותיות אני לא יודע מה תהיה רמת ההיענות שלכם לזה,אבל בכל זאת שווה לנסות. יש את האות הזו שבטוח כולכם מכירים...(מצורפת כתובת אינטרנט נלותת) ועכשיו אני ראיתי בסרט שמוקרן על המסך בהופעה pulse שיש עוד אותיות בסגנון כתב הזה.. אם תוכלו לעזור לי למצוא את "האותיות האבודות" אני אשמח...

רמי M

New member
אממממ

מה זה אומר? שאוכל למצוא את את האותיות האלו בחוברת באלבום הזה?

שלום רמי ../images/Emo24.gif

התמונה אליה קישרת בהודעה המקורית שלך היא לוגו, שעיצב סטורם תורגרסון עבור הלהקה בתקופת Momentary Lapse of Reason. הלהקה השתמשה בה גם בסביבת Division Bell בשנות התשעים. בכל מקרה, זה אינו "אות", ואני לא בטוחה לאילו "אותיות" נוספות הנך מתייחס, מתוך PULSE.

רמי M

New member
היי ציף..

אני זוכר שבהופעה של pulse יש קטע שמשדרים מישהו מגלגל כדורים לבנים כאלו גדולים, על אחד מהם יש את הסמל הזה שבעצם זו האות p ויש עוד כמה אותיות בסגנון הזה...

אתה מתכוון לקליפ של High Hopes

אתה יכול לצפות בו באתר הרשמי של הפלויד (קישור יש ב"קישורים"). באתר, לחץ על התמונה של האוסף Echoes, בחר בשיר High Hopes, ושם בחר בוידאו של השיר.

רמי M

New member
תודה ציף...

הקליפ היה ממש אחלה ונהנתי לראות אותו, ממש יצירת אומנות!!!!!! ואכן שמתי לב גם לעוד סימבול כפי שאתם יכולים להבין בכתובת אינטרנט הנלוות.. למישהו יש מושג מה זה אומר...?? פליזזזזז

האזרחק

New member
מדובר באותיות מתוך מכתב כופר מפורסם

מכתב הכופר של החותפים של סיד בארט כמובן.

רמי M

New member
תוכל להרחיב קצת על זה?? בבקשה.

|כןועכשיו עיניינת אותי מאוד מאוד... בבקשה עוד פרטים...

רמי M

New member
מה יש בלינק שנתת לי?

מדברים שם על אם סיד נחטף או לא....וזה לא מה שעיניין אותי. אותי עיניין עיניין הסימבולים האלו ובעיקר הסימבול השני שניראה כמו ש'. לא כתוב שם על שום מכתב כופר (וסיד בכלל לא נחטף, אז איזה מכתב טאיזה נעליים?)

לגבי הלוגו השני

אם אכן זה מה שנדמה לי שזה, אז זה עוד אחד מהעיצובים של סטורם תורגרסון, שנעשו בסוף שנות השמונים. באותה תקופה היו בפינק פלויד רק שלושה חברים (גילמור, מייסון, רייט) והמוטיב של 3 מופיע בהרבה מהעיצובים שעשה תורגרסון עבורם - כמו גם בזה: שלושה קווים אנכיים, וקו אחד אופקי. לפחות זה ההסבר ששמעתי איפשהו - אולי אפילו בראיון עם תורגרסון עצמו.

אממ... זו המשמעות שניתנה להם

הם מייצגים את הלהקה, איכשהו. הלוגו הראשון מורכב, כך אומרים, מהאותיות P ו-F. יש שגם רואים שם את האותיות SYD - אבל הם כנראה יותר חדי-עין ממני. בכל מקרה, השימוש בלוגואים האלו היה מוגבל לתקופת Momentary Lapse ו-Division Bell בלבד.

רמי M

New member
אממממ איפה???

לפי מה שאני רואה -בלוגו הראשון זה רק את האות p חוץ מזה כלום!...(אולי d אבל זה ברור שמכל אות p אפשר ליצור d ). אם מישהו מוכן לערוך את התמונה ולצבוע בצבע שונה את האות f אני אשמח

שלום חן

New member
הפוך אותו 180 מעלות

ותמצא את האות f ואם קצת דמיון גם את את האותיות s & y. have a nice day.

למעלה