בקשה מכולם!!

מיכל כKן

New member
בקשה מכולם!!

למי שלא מכיר אותי,קוראים לי מיכל ואני מעריצה של שירי מימון,שירי היתה בעיר שלי רק פעם אחת,אז החלטתי לשלוח למחלקת תיירות וארועים בעיר שלי אימייל ולבקש ששירי תופיע פה,אמרו לי שצריך ביקוש..אז בבקשה מכם תשלחו לאימייל הבא: [email protected] את המכתב הבא פליז זה לוקח 2 שניות,להעתיק את המכתב ולשלוח! לכבוד:המחלקה לתיירות ואירועים הנדון:בקשה להזמנת הזמרת שירי מימון להופעה באשקלון התמכרנו אליה,והרגשנו כל הקהל יחד שותף להצלחתה,ליוונו אותה והיא צמחה לנגד עיננו. בזכות הקהל החם הגשמנו לה חלום והיא בתמורה נתנה לנו את הכבוד לצפות בכשרונה הנדיר והיוצא דופן שלה. לאחר התוכנית כוכב נולד 1,ממנה שירי יצאה לפני שנתיים,היא המשיכה להתקדם אט אט ,היא הופיעה בפרסומת,השתתפה בהצגה,הנחתה בתוכנית הנוער המצליחה "אקזיט",הוציאה 3סינגלים,הוציאה דיסק,השתתפה באירוויזיון,זכתה כאשת השנה במוסיקה לשנת 2005,משתתפת השנה בפסטיגל,ומובילה בראש המצעדים. שירי ממשיכה להופיע בהופעות רבות בכל רחבי הארץ,ורוצה לומר תודה לקהל המדהים שעומד מאחוריה ותומך בה לאורך כל הדרך. בקשתנו היא בקשה שמאוד חשובה לנו ,אנו מבקשים שבאחד הארועים הקרובים שבאשקלון,תזמינו את שירי מימון כאומנת אורחת. אצלנו באשקלון ,שירי היא הרכב מנצח אשר בכל מקום במדינה יתקבלו בברכה,הופעתה מתאימה לכל טווחי הגילאים,יש לה קהל מעריצים נרחב ,הקהל מאוד אוהב אותה ומרגיש הזדהות עימה,היא מרגשת ,סוחפת,מקפיצה וזאת חוויה יוצאת דופן להיות בהופעה שלה. בבקשה,תנו לנו להמשיך להגשים לה את חלומה ,היא ראוייה לכך בוודאות יותר מכל אומן אחר בישראל ,אנו מאוד מקווים שתיקחו את בקשתנו ברצינות ותשקלו אותה בכובד ראש,כי זה מאוד חשוב לנו, שירי היא מודל מודל לחיקוי במדינה,שירי לימדה אותנו,הנוער שחלומות נועדו להתגשם, ושאין דבר העומד בפני הרצון תנו לנו בבקשה לצפות בה בהופעה אצלנו באשקלון, ותגשימו לנו חלום ! אנו בטוחים שלא קיבלתם אף פעם בקשה כזו להופעה אבל זה רק כי היא חלק מאיתנו והיא כל כך שונים משאר האומנים במדינה! מקוים שתענו לבקשתנו הדחופה מי ששלח כבר שיכתוב פה..זה דחוף לי תגשימו לי חלווםםם :( אה..וסורי שנטשתי פה..חיחי שירי עזבה את אקזיט אז אין מה לעשות פה

מיכלי../images/Emo24.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

זה ממש ממש לא קשור לזה שהיא עזבה
גם אני ראיתי אקזיט בעיקר בגלל שירי ואני לא פורשת מהפורום בגלל זה מה עם כל האנשים החמודים בפורום? זה לא נחשב? תחזרי עלינו דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ובקשר למה שביקשת אני לא קרובה לאשקלון אז זה לא עוזר לי... אבל אני מוכנה לשלוח אותו אם תעשי גם את משהו קטן...
ראיתי שביקשת בפורום כוכב נולד קטעי וידאו של יעל והתחילו להסתלבט עליך חחחחחחחחח.... הוא שלח לך בסוף? אם כן אני גם רוצה ואני מוכנה לשלוח את המייל שלך אם תביאי גם לי... תשלחי לי למייל: [email protected]

אבל תשלחי לי את זה כשתקבלי../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

ותישארי בפורום
מתגעגעים אליך

../images/Emo45.gifשלחתי../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

ותשלחי לי כשאת מקבלת את הקטעים אני גם רוצה

מיכל כKן

New member
מקפיצההההה

ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

למעלה