בקשה ממביני דבר במוזיקה (החסידית)

p n i n i t

New member
בקשה ממביני דבר במוזיקה (החסידית)

טוב, אז קודם כל, תודה על אשור הכניסה. ועכשיו, מי מחברי הפורום הנכבד הזה מכיר/שמע/נתקל בקלטות journies? מדובר בקלטות עתיקות..(אבל עדיין לא מתאימות לפורום יודאיקה) שבהם שירים באנגלית בסגנונות שונים. הזמר המוכר היחיד, אני חושבת, ששר בהם הוא אייבי רוטנברג. אני מחפשת עוד שירים,קלטות, דיסקים של מוזיקה מותאמת לחסידית בסגנון הנ"ל.. נו...נראה אתכם.. תודה!

רצינית יותר מבינה בתחום הזה...

אבל אני גם ינסה לעזור. יש הרבה להקות דומות לסיגנון של ג`ורניס (שזה אכן אייבי רוטנברג) למשל להקת שלוק רוק (לני סלמון) להקת דביקות, להקת מנוחה, להקת שלשלת, להקת לב טהור (החברה) אני חושב שזה מספיק להקות אם תצטרכי עוד עזרה אשמח לעזור.

Rצינית

New member
הי pninit.....

ראשית, קיבלתי את המסר שלך אמש.רק בבוקר טרם צאתי לעבודה הצצתי אליו-<הוא דיי מרשים:)> שנית,לגבי ג'רניס.יש לי את השיר של אייבי רוטנברג בביצוע של שוואקי.אין לי את כל האלבום כולו.אבל אם תרצי שיר ספציפי מתוכו אשיג לך בעז"ה. רק שלחי לי את כתובת המסנג'ר שלך.אפשרי גם בתיבה האישית.ואשלח לך את השיר שציינת. המשך יו"ט ומועיל לך:)

p n i n i t

New member
לילה טוב...

ותודה על התגובה.. על איזה שיר של אייבי רוטנברג את מדברת??? את הקלטות של journies יש לי כבר. אני מחפשת שירים נוספים בסגנון הזה... "בסגנון הזה" הכוונה- שירים בשפה האנגלית בלבד, מלים מקוריות ולא(!) פסוקים, בכל סגנונות המוזיקה- מג'אז, בלוז וקאנטרי וכו'.. משהו מכיר את השירים של קן ברג'ס? מה דעתכם עליו?

קן ברג`ס (אברהם בר)

זמר מצוין ומלחין ענק אני ממליץ במיוחד על הדיסק הראשון שלו שם משתתפים מרדכי בן דוד וגם יידל ועוד.

Rצינית

New member
אה.חשבתי את רוצה שיר מסויים..

אז הנה לך-קומה מעליי.רפוש נתן לך פירוט מלא של סיגננות שאת מחפשת.שאגב יש לי הרבה חומר שלהם.יש לך טעם טוב:)

למעלה