בקשה ממירי (וגם לשאר)

טליונת1

New member
בקשה ממירי (וגם לשאר)

שלום לך מירי, בעברי קיבלתי הדרכה של תכנית קרב. מאז "עברו הרבה מיים" אבל כעת אני מתעניינת שוב באוריגאמי במיוחד בגלל אחיין שכעת מתעניין ונלהב מאוריגאמי ושואל אותי והבת שגדלה ויכולה גם להתחיל. בזמנו היה סיפור המלווה את הקיפול (לסירה ואח"כ לפיז'מה) וכו' ולא מצאתי את זה באתר שלך. האם היית יכולה לשלוח לי (לכאן או למסרים) את שלבי הקיפול (את הסיפור יש לי אבל אני לא זוכרת איך מכינים סירה/כובע...(לא לגחך רבותיי...) אני צריכה לחזור שוב על החוברות ובכ"ז, מפאת קוצר זמן, הייתי מעוניינת בשלבים באיורים, כדי להפתיע בזה את ביתי ואחייני. תודות מראש...

spflyer

New member
לטליונת

לפני מספר שנים הכנסתי לתוכנית קרן קרב בנגב את נושא האוריגמי - באיזה תוכנית\ איזור את נתקלת בו? מעניין לדעת.... מצורף קישור לסירת קטאמרן. צעד 7 הוא הסירה המוגמרת בעוד שצעד 6 הוא למעשה מכנסיים - בסיבוב של 90 מעלות (זו הפיג'מה שאליה התכוונת??). אחפש את שאר הסיפור... בכל מקרה אני יודע שבאיזור ירושלים מתקיימות פגישות של חובבי אוריגמי, ושם בטוח יש ספר עם כל שלבי הסיפור וסיפורים אחרים.

ixmix

New member
כן ולא

עברתי את ההדרכה אבל לא היה מקום בבתי ספר ובסופו של דבר לא הדרכתי.. בכל אופן, עברתי על החומר והצלחתי לשחזר את הסיפור.. (עושים את זה עם עיתון כפול). תודות לתגובות המהירות

למעלה