בקשה ממי שהולך להופעה היום

בקשה ממי שהולך להופעה היום

בבקשה בבקשה תרשמו את הפלייליסט עוד הלילה ואם אין לכם אז לפכות תרשמו מה הם ניגנו רק שירים של אביב? או גם של בלאקפפילד? או אפילו של דרים??? תודההה

אלכסהה

New member
מה שנאי זוכרת...

הופעת להיטים!!!!!!!!!!!!!! הכי בעולם -- (לא לפי הסדר) זוהרים מחר PAIN מגיפה אלפי אנשים אהבנו האם להיות בך מאוהב מיליארד טועים (בלי 'והחיים הם מסריחים') השיר שלנו (בלי 'לא זה לא מה שיציל אותנו') נשל הנחש (ממש מיוחד, חייבת להודות) הנסיך הקטן יומן מסע ועם הזמן אולי המכתב בשבילך - היה אמור להיות, דילגו עליו מלאך סוף העולם שנינו שווים הדרן: אין שמחים בלילה קטע אינסטרומנטלי של האורח... בנסיבות אחרות יכול להיות נחמד כשאתה כאן - לא היה while my guitar gently wips- משהו כזה... אתם יכולים להבין את האכזבה.. אבל זה רקבגלל האורח- לא בגלל אביב. ממקור ראשון.

אלכסהה

New member
אה.. וזה רק הלב שכואב לך גם.

וזה כל הפלייליסט, היו 24 שירים בתכנון, 22 שירים בפועל.

מעכבת

New member
באסה לחיים,חרא הופעה

מה הוא שואל ת'מעפן הזה מה לשיר אנלא מבינה אני מקווה שאביב יפתיע איכשהו היום\מחר..

דווקא בסוף כן היה יפה,

היו אחלה ביצועים אפילו לשירים רגילים, סוף העולם היה יפה, ג'ורדן הזה היה פיצוץ..

אלכסהה

New member
העניין עם ג'ורדן...

הקטע של 'הקוסם' שהוא ניגן לבד, השיר הראשון בהדרן- בנסיבות אחרות הייתי נהנית מזה פי 10000000000 יותר. זה פשוט לא התאים לי להופעה של אביב... בכמה שעות אחרי ההופעה ממש הייתי מאוכזבת, אבל אתמול בצהריים החלטתי לשנות גישה, האמת שהיו ביצועים מדהימים. במיוחד מגיפה ואלפי אנשים... בסדר יהיו עוד הופעות. =)

yafit17

New member
איחחח

סוף העולם היה זוועהה בחיים שלי לא שמעתי ביצוע יותר מעפאן איפה הצרחה בסוף? זה הקטע הכי מרגש! חוץ ממגיפה,אלפי אנשים,ואהבנו הכל היה חרא גם pain היה ביצוע ממש טוב

אייייייייייייייייייייייייח

שונאת שהוא צורח כל פעםםם כל פעםםם כל פעםםם בסוף העולם זה כבר נראה מזוייף, כמו שתמיד הוא נעמד בדיוק באותו קטע בעם הזמן, כאילו זה חלק מהשואו

Perfect sense

New member
נו

הקללה הכי גדולה שיש כרגע על אביב גפן זו השבלוניות שלו. כל הצרחה של "אנחנו דור מזויין" הייתה בכלל אילתור בהופעות הראשונות ההזויות שלו ובכלל, באמת כמה בן אדם יכול לחזור על משהו שאמור לבוא מהלב? הוא בטח מרגיש כאילו הוא צריך לספק את ה"צרחה" הזאת בשביל שישמחו. זה אידיוטי

yafit17

New member
הופעת להיטים...

בכלל נראה שהקהל בא יותר לג'ורדן רודס אבל אין מה לדבר הבן אדם מלך!!! הוא לא צריך להקה הבן אדם להקה מהלכת עם סינטיסייזר לפנים!!!!

Tomer TR

New member
ההופעה האחרונה הלילה (של רבע ל1)

היתה הופעה מעולה, למרות שהפלייליסט היה בנאלי (כמעט אותו הדבר כמו מה שכתבו כאן אני חושב) וחבל, אבל כל ביצוע של שיר עם ג'ורדן התותח על הזה היה פשוט מדהים. הוא גנב ת'הצגה לגמרי ובצדק - ותודה לאביב שהביא אותו להופעות האלה לכאן. הביצוע שג'ורדן נתן ב-Pain היה פשוט מטורף, הוא גרם לשיר להיות הרבה יותר חזק ממה שהוא כנ"ל הקטע האינסטרומנלטי שהוא נתן בהדרן, שאני חושב שהורכב מכל מיני שירים של דרים ת'ידר. אין מילים על מה שהוא עשה שמה. היה מגניב גם שהם ביצעו לכבוד ג'ורדן את Life on Mars? של בואי, וסגרו את ההופעה עם While my guitar gently weeps. השיר החדש, אין שמחים בלילה, חמוד ואקטואלי ("שר בטחון נפוח", "השטן מאיראן" אם אנלא טועה... כל מיני כאלה), וכשהוא יעובד יותר אני חושב שהוא יהיה אחלה שיר. ולסיכום: "האם להיות בך מאוהב, זה כשהפסנתר משמיע תו, אבל שירי נטול תקווה" - "אההההההההההההההההה!!!!" נ.ב. זה רק אני, או שמישהו עם משקפיים ניגן עם אביב ומיטלמן ב"נשל הנחש" על הקלידים השמאליים? אני חושב שראיתי שמה מישהו :p

למעלה