בקשה ממש ממש חשובה – בבקשה!:)

avrir1

New member
בקשה ממש ממש חשובה – בבקשה!:)

אם למישו / למישהי מכם יש איזה קליפ של מיקה המדהימה או שיר מהופעה בטלויזיה (בוידאו) על המחשב, (מגדלור, מיטשל..) אני אשמח כלכך אם תשלחו לי את זה איכשהו (מסנ') אני כבר המון זמן מחפש בנרות ורק היום גיליתי את הפורום, אז בבקשה תתיחסו לבקשה! פליזזזז
תודה מראש!!!

mobac

New member
היי...../images/Emo13.gif

את מוזמנת להכינס לאתר הישראלי הראשון למיקה רני ולהוריד את "רחמים", "סיפור אהבה" ו"שיר מספר אחת". mika.coo.co.il

avrir1

New member
יש לי את הקליפ החדש שלה

יש לי על המחשב את הקליפ החדש של "מדינה על הכביש" שבו מיקה שרה את "מה עשית היום".. ואני מחפש את סרטון מהופעה שבו היא שרה את מיטשל ו/או מגדלור! בבקשה אם תוכלו לסייע לי בזה אני אשמח כלכך :) אגב, הנה קישור לצפיה בקליפ (ללא אפשרות להורדה)

avrir1

New member
משומה הקישור לא נכנס

אני אשים פה את הקישור ותעתיקו ותדביקו לבד בשורת הכתובות mms://212.150.52.178/clips/Medina/medina_clip_mika.wmv והנה מילות השיר: מילים: יריב גוטליב לחן: מיקה קרני ביצוע: מיקה קרני עיבוד והפקה מוסיקלית: לני בן בשט הרכב דוהר בלילה סוער ואתה לא כל כך ממהר תפסיק להרשים יש בכביש אנשים שרוצים לחזור הביתה שלמים האוטו חדש, המערכת טובה ואתה מרוכז בשלך אבל מישהי חוצה גם אם היא לא רוצה החיים שלה תלויים גם בך פזמון: מה עשית היום כדי למנוע את ההרוג הבא. כמה זמן השקעת במישהו אחר, לא בעצמך זה הרגע שלך להבין מה קורה זה הזמן שלך לעשות מעשה כי אני ואתה יכולים לשנות - אם נרצה הרכב עוקף, אתה מזדקף לא תיתן לו עכשיו לעבור עשית טעות, תוריד מהירות יש אומרים אתה תצא הגיבור פזמון: מה עשית היום כדי למנוע את ההרוג הבא. כמה זמן השקעת במישהו אחר, לא בעצמך זה הרגע שלך להבין מה קורה זה הזמן שלך לעשות מעשה כי אני ואתה יכולים לשנות - אם נרצה

למעלה