בקשה נואשת

avitzurel

New member
בקשה נואשת

אני וחברי לחבורה מתים כבר למצוא מסלולים חדשים. מסלולי פרירייד טובים שרובם הגדול הוא בירידה זורמת ומהירה, סינגלים טכניים פשוט עושים לנו את זה. לא אכפת לנו שיהיו עליות אבל שהסינגלים יהיו שווים את זה מקומות שכבר חרשנו 1. מיר"ב 2. בית אורן 3. בן שמן 4. כרמי יוסף 5. פארק בריטניה יש למישהו משהו להציע לנו כדי שננסה דברים חדשים? אבי צוראל

בשטחי המרעה של רמת יוחנן

סינגלים נחמדים, אבל לא הכל בירידות... אני כמעט כל יום רוכב שם, אתה מוזמן לבוא. אני לא רוצה להתלהב יותר מדי כי אני לא מכיר את הסטנדרט של פרירייד... אם אתה רוצה מחר צור איתי קשר ב 058212000 אני מסיים לעבוד ב 15:00, אפשר לצאת יחסית מוקדם.

avitzurel

New member
אני מחפש

מקום שאפשר להתאמן בו על דרופים אני מדבר על גבהים של 2 עד 4 מטר יש כאלה כאן באזור אבי צוראל

avitzurel

New member
איפה?

אני אקפוץ אולי מחר בבוקר לראות כמה מהם יש דברים נחמדים ביער קרית אתא?

לא, לא, לא...

לא ביער קרית אתא... שמה יש רק משפחות ערביות.. אני מדבר על המורדות לכיוון כביש יגור סומך אתה כיול לראות בתמונה "מדרגה" קטנה, יש הרבה יותר מזה

shl17

New member
אתה פוחד מעליות אז זה מה יש

אם תרצה לעלות יש ים מסלולים שכל אלה שהזכרת זה כמו לרדת מדרכות

shl17

New member
בוא נלך על הצפון

1 המירון | עולים לפסגה ויורדים בשביל ההר לבית ספר שדה רוכבים על הכביש צפונה כ200 מטר שמאלה לנחל מורן כאן אם רוצים להמנע מקצת הליכה יש לעזוב הנחל כשהוא ממש מתקרב לכביש נוסעים לחורפיש על הכביש לוקחים בכניסה שמאלה בשביל כחול שמוריד אותכם לנחל כזיב עליון(לא הקטע שכולם רוכבים) בתוך הנחל אין ספור אפשרויות לדרופים מכל גובה אפשרי, גם הקטע הראשון לא קוטל קנים אמנם אין מי יודע מה דרופים לקפיצות אבל השביל הוא down hill קלסי 2מירון שביל ישראל שיורד לקבר רבי שמעון בר יוחאי וכלתו שוב dh משובח אם שני מעברים שאם תעברו אותם אז יש לכם ביצים מנירוסטה 3 מירון שביל מסומן שחור יורד מהחניון שמתחת לפסגה סתם ירידה נחמדה יש קצת צמחיה מפריעה קחו משטות (זה שביל שאפשר לעלות אותו מכאן תבין את רמת התלילות) 4 סאסא מערבית לסאסא נכנסים לנחל פער לכוון חורפיש אחלה ירידה ומשם ממשיכים לנחל כזיב עליון 5 נחל אביב יורד לנחל דישון 6מאבירים ירידה לנחל כזיב 7 מנרה מהרכבל העליון סינגל dh (יוצא צפונית לרכבל) 8שמורת מורדות הרינפתלי(קצת דרומה ממנרה)סינגל מסומן כחול עם כמה מעברים מפחידים 9 כל הגבעות עי קיבוץ סוללים אותו אופי כמו בן שמן אין ספור אפשרויות 10 הר חורשן אמנם נשמע קצת נדוש אבל נסו את דרכי האש ואת הירידות מ"הבקתה" יש גם מלא סינגלים מענינים אבל זה צריך ממש להכיר קשה לתאר איך להגיע מקווה שזה מספיק בתור התחלה בדרום יש הרבה יותר אבל כל הרכיבה יותר קשה

Eyalee

New member
נסה בבריטיש קולומביה קנדה

שמעתי ששם יש מסלולים פצצות

pabloc

New member
אזור רמות מנשה

לא מתמצא באיזור אבל בזמן שעשיתי הכרות מסלול לתחרות באזור ראיתי (ורכבתי) סינגלים די מטריפים בירידה ודרכי אש. פבלו

alonaski

New member
אבי הנואש! ../images/Emo13.gif

סינגלים לבקשתך מהיכרות אישית: 1. פארק קנדה - תזרום את נחל המעיינות מתחילתו בעיקול השביל ועד האגם. בדרך יש מרדגות = טראסות שתהנה לקפוץ!
ועוד כל מיני שרידי מבנים... 2. מעט מתחת ל"יד קנדי" - מסלול סינגל של ח'ירבת סעדים עד כמעט עין חנדק. מספיק עד השביל הרחב הלבן. 3.יש עוד סינגל טכני וחביב לאללה בהרי ירושלים...
אבל אני מנועה מלפרסם אותו כאן כי זה שביל הולכי רגל במסלול מאוד פופולארי וזה הרי אסור לרכב על שבילי הולכי רגל... 4. ויש בגלבוע אחד או שניים...
אגב, את השביל בנחל קטלב כבר רכבת?! עכשיו שהאביב הלך, זה כבר לא כ"כ יזיק לצמחית הדרך אם תרכבו שם - וזה סינגל טכני חביב למדי!!!

למעלה