בקשה נוספת לטריק פוטושופ

vaered333

New member
בקשה נוספת לטריק פוטושופ

שלום לכולם, בהמשך לבקשה הקודמת שלי לעזרה במשחקי פוטושופ לעבודה הסמינריונית שלי בפרסום, יש לי בקשה נוספת. מצורפות שתי תמונות: אחת מציגה תמונה של דוגמנית צעירה ואחת של מבוגרת בפרסומת לרקם אנטי אייג'ינג. אשמח אם מישהו מחברי הפורום יוכל להסות ו'להלביש' את הפנים של הדוגמנית הצעירה על התמונה של הדוגמנית המבוגרת. המטרה היא ליצור את אותה תמונה (אותו רקע, אותו בגד) פעם אחת כשמוצגת הצעירה ופעם שניה המבוגרת. תודה רבה לכולכם על העזרה. אני מאוד מעריכה את זה

xslf

New member
התמונות ממש ממש קטנות,

ובאיכות נמוכה יחסית, כך שקשה לעבוד איתן. יש סיכוי שתעלי תמונות גדולות יותר, כדי שיהיה משהו שאפשר לעבוד איתו?

vaered333

New member
לצערי לא ../images/Emo10.gif

אלו תמונות שמצאתי באינטרנט אחרי חיפוש אינסופי של שתי דוגמניות שיהיו באותה תנוחה ושיהיה ברור מהתמונה פחות או יותר מה הן מפרסמות. אני יודעת שהאיכות נמוכה, אבל לצערי, זה מה שמצאתי. אם תוכלי לעשות משהו עם מה שיש אני אודה לך מאוד, אם לא זה גם בסדר אני אאלתר משהו תודה בכל מקרה על הנכונות

vaered333

New member
ממש יפה, תודה רבה

תקשיבי, אני ממש ממש לא יודעת איך להודות לך. למרות האיכות הנמוכה של התמונות עשית עבודה מדהימה. אני ממש מתרגשת מהנכונות של אנשים שבכלל לא מכירים אותי לעזור. הרבה הרבה תודה !!! שיהיה לך רק טוב, כישרון בטוח יש לך

xslf

New member
משהו כזה?

לא ברור לי באיזה גיל את רוצה שהדוגמנית תיראה. הנה גרסה מבוגרת מעט.

xslf

New member
וגרסה מעט צעירה יותר

לצערי, בגלל איכות קבצי המקור, קשה מאוד ליצור את הטקסטורה הנכונה בעור

למעלה