בקשה עזרה, דחוף!!

בקשה עזרה, דחוף!!

למי ליפנות? אני יודעת בדיוק מה צריך לאכול ומה לבתרחק כמו מאש אז למה אני הזמן מוצאת את עצמי גונבת איזה בורקס או רולדה מהמקרר? חזרתי להורים ומאז אני רק מעלה במידות עושה ספורט יום יום, אבל העניין הזה של האוכל שובר אותי ומוציא לי את החשק להתאמן אני אוכלת רק אורז מלא, חיטה מלאה וכו' אבל כשזה בא לידי ביטי בנישנוש, אני לא דופקת חשבון.. מצידי שזה יהיה עשוי רעל מזוקק, העיקר שיהיה טעים למי אני פונה? ורק שלא יהיה דיאטנית, ניסיתי.. זאת לא הבעיה שלי

רון ו

New member
לשלב את הנשנוש בתפריט

אם כבר עשית פה את הוידוי (ודוקא כן שאלת בפורום של דיאטניות) ההגיון הפשוט שבמקום "לגנוב" תאכלי מדי פעם מהאוכל המשמין יחסית בכמות מתוכננת וסבירה אפילו תסתפקי בטעימה קטנה מכל דבר. העיקר שזה יהיה מתוכנן בסך הקלוריות היומי. חזרת להורים? זה לא אומר שאיבדת את הבגרות והאחריות למה שנכנס לך לפה...

עוד משהו

פוטרתי מהעבודה.. מה שעוד יותר מקשה עלי, נמאס לי להיות במאבק חשבתי אולי על להצטרף לאיזה קבוצת תמיכה, העניין שאין לי מושג למי לפנות מאיפה מתחילים?

דחוף

ניסית דיאטנית אולי תנסי אחרת או אולי מסגרת אחרת כמו סדנא - טיפול קבוצתי, ואולי בנוסף או לחוד זו הזדמנות לפנות לטיפול פסיכולוגי ובדוק איך כל אלה אם בכלל מתקשרים לנפש פנימה, בהצלחה.

למעלה