בקשה קטנה גדולה...

ai_karamba

New member
בקשה קטנה גדולה...

אם כל אחד פה יכול בבקשה לציין אילו קומיקסים הוא/היא קוראים בדרך קבע. אני מנסה לבדוק משהו...

hsotrt

New member
וואו...את עושה מחקר?

איזה רעיון מגניב!!! סליחה על האיות הלא כל-כך נכון!!! טוף: 1. ספיידרמן 2. X-factory 3. evengers 4. cammys adventurs 5. הארי פוטר (don`t hert me!!!) וקצת תמונות מנגה-האנטי (תמונות עירום של מנגה)!!!

gl

New member
my favorite

הם: 1.green lantern (דההההההה) 2.the flash 3.martian manhunter (למרות שעוד לא קראתי) 4.wildc.a.t.s 5.silver surfer את המרוולים כגון אקס מן ודומיו אני מצטער להגיד שאני לא אוהב (ניסיתי לקרוא את האולטמייט אבל הכתב היה מתושטש מדי) GREEN LANTERN עבדכם הנאמן בירוק

supes

New member
ושלי

1. SUPERMAN כמובן. 2. green lantern. 3. the specter. 4. batman. 5. spiderman לפעמים. 6. captain marvel. ובדרך לקרוא את astro city.

ויאגרה

New member
הדברים שאני קורא באופן קבוע

Iron Man Avengers Black Panther DeadPool Marvel Knight (מתבטל בעוד חודש,וזה ממש גרוע,אז לא נורא) מיני סדרות ושטויות כאילו שאני קורא כרגע: US WarMachine Avengers-Celestial Quest מקווה שעזרתי.

byron

New member
הרשימה שלי ../images/Emo59.gif

1.new x-men 2.uncanny x-men 3.extream x-men 4.avengers 5.titans 6.jla 7.ariya ובאופן לא עיקבי עוד כמה

NuckBunnies

New member
מפאת חוסר תקציב

אני נאלץ להיות מנוי כרגע אך ורק על שתי חוברות באופן קבוע: Ultimate X-Men Ultimate Spiderman לעומת זאת, אני עוקב בדרך זו או אחרת אחרי עוד כל מיני קומיקסים, וכמובן אני גם שואל מחברים הרבההה חוברות. NuckBunnies שצריך לכתוב כרגע עבודה על פאקינג גלובליזציה!

ai_karamba

New member
תודה רבה...

ממש נחמד מצדכם לא חשבתי שתהיה כזאת הענות... ולמקרה שתהיתם רציתי לבדוק אם יש מודעות לקומיקסים אחרים שלא מופיעים רק בסטימצקי.

למעלה