בקשה קטנה מחברי הפורום, למחק בבוקר

mtbRider

New member
בקשה קטנה מחברי הפורום, למחק בבוקר

שלום לכם חברי הנדיבים ! אז ככה, מסלול שעשיתי לא פעם אך אינני זוכרו במדויק ומכיוון שמחר אני רוצה לחזור עליו אשמח אם אוכל לקבל עזרתכם: המסלול: יציאה מחוות הרוכבים, על שביל 4*4 לכיוון שוויצריה הקטנה, משם מטפסים קצת (טיפוס טכני יחסית) ומגיעים לכביש שדרכו עוברים לסינגל של נחל אלון, משמה לסינגל האדום (ההמשך של אלון) לכיוון חניון האגם ומשם חוזרים לחוות הרוכבים. אני צריך את המסלול על המפה כי משום מה אני לא מוצא במדויק את ס"ש עליה... תודה, איתי

רֶשֶף

New member
איתי, בבקשה (כולל המסלול)

לא מתחייב על הפרטים הקטנים, סימנתי ביד לפי הזכרון. כולל עליה מחניון האגם לבית אורן דרך השטח ולא על הכביש הנוראי הזה. קח אויר בעליה לשוקף. תהנה.

רֶשֶף

New member
אה, כמובן ../images/Emo13.gif

את אלון/שוקף יורדים מכיוון צומת דמון לכיוון חניון האגם (אלא אם כן אתה שלמה שפרן
) זה אומר - מבית אורן לכיוון שווצריה הקטנה, חציה של נחל כלח, טיפוס באדום לאורך המצוק המרהיב עד לחניון, הסינגל השחור עד היציאה מחניון החי-בר (מול חורשת הארבעים), קצת טיפוס בכביש לכיוון האנטנה וגלישה לכיוון צומת דמון, סינגל אלון, טיפוס לשוקף, סינגל שוקף ו... אִיפִּיקָאיהֵי מָאדֵר פא...

mtbRider

New member
תודה רבה ! ו...אז ככה:

הציטוט שלך בסוף, ממת לחיות 3, חבל"ז ! ואני דיברתי על לעשות סינגל אלון, חניון האגם ולטפס לחוות הרוכבים ללא הטיפוס לשוקף...(לא צריך להיסחף, למרות שפעם או פעמיים כבר עשיתי זאת לא מומלץ לרכיבת חזרה מזה זמן מה עם אבא). תודה רבה לרשף, איתי ונדב, טוב לדעת שיש מי שיעזור בשעת הצורך ! בכלל פורום מעולה !
לכולם ! תודה רבה שוב ולילה טוב, איתי

shl17

New member
רשף יש לי הרגשה

שאתה חולם עלי בלילןת אגב להר שוקף בעונה זו של סוף הקיץ מומלץ לטפס דרך הר ערקן ושכונת ווטסון הרוב כביש ויש קטע אחד תלול וקצר

יורם חן

New member
../images/Emo41.gifטעות קטנה בסימון של רשף

העליה הסטנדרטית לשוקף היא בסימון השחור (מסומן גם כשביל ישראל). לא עושה את זה יותר קל, אבל אין מה להתעסק עם הניווט.

איתי נ

New member
עוד פרטים

א. המסלול המעגלי לפי רשף עם כוון השעון. ב. לפי המפה עדיין יש עליה בכביש הראשי מאזור אוניברסיטת חיפה לצומת דמון. אפשר לעשות את כל העליה בשבילים וכבישים צדדיים. ג. מצב העליה לשוקף - דרדרת על הפנים. בעיקר בקטע אחרי שפונים ב T ימינה. ד. אפשר לשלב גם סינגלים באזור עוספיה-בית היערן. לא רחוק מצומת דמון. יאריך את המסלול ב40 דקות נטו (+זמן הפסקות\פנצ'רים\פציעות). באיזה שעה אתם מתחילים? יש מצב שאני מצטרף.

רֶשֶף

New member
אם איתי מצטרף

אז תתכוננו למסלול מעגלי של 65 ק"מ בשטח וכל הזמן בעליה.

mtbRider

New member
הלו לא להיסחף !

אמור להיות טיול נחמד שישלב טכני+כושר ברמה סבירה, זה הטיול חזרה למסורת הטיולים של אבא
...

mtbRider

New member
איתי - לגבי הצטרפות

אם אתה מעוניין בכל זאת (ע"ע הודעתי לרשף), המסלול הוא מסלול "חזרה למוטב" או "חזרה למסורת" של אבא (אחרי המון אימונים בשייפ, ח"ח לאבא
) מה שאומר שלא מדוושים בטירוף וגם עושים "רק" שויצריה+אלון וחזרה לחוות הרוכבים.... אם אתה מעוניין שלך לי טלפון שלך במסר ואני אחזור אליך, איתי

bez

New member
חלופה לשחור המטפס לשוקף

במקום להיצמד לשחור שטחון עד דק ומקשה על העלייה ,קחו את השביל המקביל עליו .השביל הוא המשכו של הירוק שמגיע מבקעת אלון(ימינה בצומת השבילים כחול וירוק ,בסוף סינגל אלון)השביל הוא שביל 4X4 לא קל אך רכיב כולו ,בחיבור עם שביל 4X4 מסומן שחור יש לקחת ימינה ואחרי רכיבה קצרה מגיעם לתחילת האדום עד חניון האגם. זה טרי מהיום.

למעלה