בקשה קטנה ^_^

• פותח הנושא m1ko
  • פורסם בתאריך

m1ko

New member
בקשה קטנה ^_^

אני חדש באמנות האוריגאמי וגם לא יוצא לי הרבה להיות עם מירי גולן או אנשים שיודעים כיצד לקפל היטב. לכן אני מרשה לעצמי(^^) לבקש מכם ומכן בקשה קנטנה: האם אתם יכולים ללמד אותי דרך הפורום כיצד מכינים גיבעול יציב וטוב לפרח? ובכלל.. מי שיוכל ללמד אותי כאן איך להכין פרחים, אני אודה לו. dohomo arigato gozaimas ^_^ watashi wa alon :p

m1ko

New member
ממ..

אני לא ממש מבין אנגלית וכלל לא יפאנית..... יהיה נחמחד אם תתרגם\תתרגמו לי קצת, וגם בשפה שלכם זה יהיה בסדר... תודה^^ אה, כן..... אני לא יודע מה כל סימן מסמל מה על הדוגמה^^

billkarson

New member
המממ../images/Emo13.gif

קודם לכל, הקישורים: 1.האתר של מרים- בסיסי אוריגאמי 2.סמלי האוריגאמי לגבי השפה, אני חושש שתצטרך לקחת קורס ביפנית למתחילים
באתר השני יתכן ושמות הסימנים שונים ממה שלמדת. אין זה משנה כ"כ העיקר שתתפוס את העקרון(ואז לא תצטרך לקחת קורס ביפנית למתחילים
) אם יש משהו ספציפי באנגלית אז תן קישור וינסו לעזור לך.

m1ko

New member
ממש תודה^^

ממש, ממש תודה לך... אני יודע כמה מילים(למעלה מ-35) ביפאנית..... ואני יודע לדעת את זה לכתוב ביפאנית: אהבה, מים, אלון ואני. זה הכל..... אז אניצ לא מבין איך לקרוא מילים אחרות חוץ מאלה..... אני רוצה את הנרקיס..... אז אם אתה מבין איך מקבלים.. תערוך בבקשה בצייר... תמחוק את הכתב היפאני וכתוב על המקום הריק מה השלבים, בבקשה^^.. ו... אתה יודע איך עושים את שושנת הים הזו של היפאנים? :p

m1ko

New member
תודה אבל.....

אני זה משהו לפוטו. אני לא מצליח לפתוח ש קבצים =\ תצלם דרך המיקלדת את המסך שלך ואז תעשה CTRL+V כשהתוכנה "צייר" פתוחה. שמור על קובץ PNG ותעלה לפורום הזה. תודה^^

למעלה