בקשה קטנה....

בקשה קטנה....

מישו יכול להסביר לי, פעם אחרונה שאני שואלת מישו- מה הקשר של לי הזאת???!!?!? מה היא? מי היא? מאיפה היא הגיעה? מה הקשר שלה לדודי?!??! הבנתי שגם פעם היא הייתה בסידרה או משו... פליז תסבירו לייי...
כל פעם חברה שלי מסבירה לי, וכל פעם מחדש אני שוכחת... תסבירו לי....
אגב, זאת הבקשה ה-1 נראה לי בפורום הזה...

Loppy

New member
לי...לי...לי...לי...לי...

בהחלט אחת הדמויות הכי מוזרות והכי לא ברורות בסידרה! נענה לך על כל השאלות ככה: לי היא.....אהמממ.... נכון לומר לדעתי "נרקומנית" שגרה ברחוב כי המשפחה שלה היא לא כל כך משפחה... היא הגיעה לסדרה כשהיא פגשה את מאור (ואין לי מושג איך היא פגשה אותו! משום מה כל פעם יצא לי לראות מהאמצע! אפשר לשאול את עודד או חבר אחר בפורום...) והביאה לו טריפים שחרפנו אותו עד הראש. אחרי שקפץ מהזולה (מהאוטובוס) ונשלח לבית משוגעים הם די ניתקו את הקשר... אחרי כמה פרקים אבא של דודי מוצא את לי ברחוב ולוקח אותה הביתה, שם דודי רואה אותה ועושה בלאגנים (הוא זיהה אותה). לאט לאט דודי התחבר עם לי והם נהיו חברים! נראה לי שזהו, את השאר תביני בפרקים הבאים...

הבנתי...../images/Emo13.gif תודה רבהההה...../images/Emo9.gif

ובגלל שלא שלחתם לי מסרים, לא אתה ולא עודד, אז אני אשאל כאן- אתה מכיר את מתן עמיר? רוני בילנקי? מתן רווה (משכבת יא´) ינון הורוביץ? עומרי פרי? יובל הראל? טוב נו... יש עוד הרבה...
בקיצור-מכיר?

השלמת החסר!

לי פגשה את מאור דרך התכתבות באינטרנט היא סיממה אותו והוא נשלח לבית משוגעים.. אח"כ אבא של דודי כמעט עשה תאונה וה"נפגעת" זו לי... אז בכדי לצאת ידי חובה הוא לקח אותה לבית שלו ומשם היא ודודי נהפכים לזוג.. ו...זהו בגדול! שירה

kslm

New member
מה רע בה?...

לדעתי היא דווקא תורמת לסדרה הרבה, וגיא אריאל חתיך

Loppy

New member
נדמה לי שפספסתי משהו כאן...

אני אמרתי שלי רעה/מיותרת????? שקר וכזב!!!!

Loppy

New member
אני מכיר את עומרי פרי ואת יובל הראל

אבל איך את מכירה אותם???

ראםJarasMan

New member
היא פגשה את מאור באינטרנט

אם אני לא טועה והוא לא לקח טריפים! הוא כולה לקח אקסטה מסכנה

למעלה