בקשה קטנה.

a naughty angel

New member
בקשה קטנה.

מישהו מכם קרא את הספר "מרכבות האלים"? אם כן, תואילו לספר לי קצת על התיאוריות בו? תודה מראש, דנה

ספר מצויין

הספר מדבר על תאוריה של מר בחור בשם אריך פון דניקן, שבשנות השישים (!!!) בא עם תאוריה לפיה חוצנים הגיעו בתקופות פריהיסטוריות לכדור הארץ, יצרו את המין האנושי על ידי מדע הגנטיקה והבטיחו לשוב ביום מן הימים. לאורך הספר (והרבים שבאו אחריו) הוא עובר ארץ ארץ, מתרבות לתרבות ופורס את המיתולוגיות של עמים עתיקים ומיתוסים נשכחים. הוא מביא עדויות ארכיאולוגיות לאישוש התאוריה שלו. איש מלא אומץ, אוטודידקט, שקם מול כולם ואמר את האמת שלו. מכיוון שלא יצא מהממסד האקדמי היה לו קל יותר לגבש לעצמו תפיסת עולם יחודית ועצמאית. אני אישית לא מסכים עם חלק ממסקנותיו הסופיות אך מגוון העדויות שהוא מביא, התעוזה והדמיון הן ללא ספק מהמצויינות, מעוררות ההשראה ומרחיבות האופקים שנתקלתי. ספר מומלץ מאוד, ולא רק בשל תרגול יכולת הפתיחות המחשבתית שלך..

kosh

New member
אז ככה...

לפי מה שאמרו לי זה ספר טוב שבאמת נראה אמין, אבל חבל שרוב מה שכתוב בו זה שקר והכותב שלו אף הודה בזה. אז אם נהנת יופי אבל תקחי את מה שכתוב שם בערבון מוגבל. חוץ מזה שו נראה לי פעם ראשונה שאני כותב כאן למרות שאני קורא כבר הרבה זמן, אז בעצם שהו אין לי ממש משהו אחד להוסיף. kosh we are gray

a naughty angel

New member
תודה לשנייכם על המידע.

אני עושה על הספר עבודה בתנך, בהשוואה לנבואה בספר יחזקאל-הנבואה באספקטים מודרניים וספרותיים. למישהו יש סיפורים עממיים נוספים בנושא?

a naughty angel

New member
סיפורים מדתות שונות ותרבויות שונות

בנושא בריאת האדם.. זה מאוד יעזור לי

לתאולוגיה

קטפתי אותו במיוחד בשבילך צריך להשקות אותו פעם ביומיים לזבל ולעדור והכי חשוב לתת לו חיוך מקסים מקסים כמו שלך כל בוקר באהבה ינון

a naughty angel

New member
תודה לכולכם, עזרתם לי יותר מאשר אתם

משערים.. עם קצת השקעה, הציון בתנ"ך יעלה מ70 ל100..
שוב תודה, דנה

ליוויתן

New member
הראלים די מזכירים את רעיונותיו של.

אריך פון דניקן, שניהם טוענים שפתקופות פרי-היסטוריות חוצנים הגיעו ובעזרת הנדסה גנטית הפרו אותנו - האדם. לפון דניקן יש כמה ספרים. הראשון "מרכבות מהחלל" השני "אלים מן החלל החיצון" והשלילי :עכבות בחלל" שלושתם מעניינים ומרתקים, אך יש לקחת אותם בערבון מוגבל

alli1ali

New member
קטפתי...רגע רגע

למה אתה לא יודע שאסור לקטוף , ופרחים הם מוגנים לפי החוג לשמירת הטבע.

יש ספר שלם על מיתולוגיות

ויליס רוי, המיתולוגיות של עמי העולם אור יהודה: הד ארצי, 1999 ושם יש המון על המיתולוגיות של העמים הקדומים וגם של אלו של אזור מסופותמיה
מקווה שעזרתי לך

hana201

New member
ספר מדהים שבעקבותיו גם יצא סרט

שערך למעלה משלוש שעות (בטח יש עותקים בסמינטקים בלבד), כשהסרט מתחקה אחרי המקומות שהוזכרו בספר. חוויה מדהימה.

למעלה