בקשה קטנה...

סיונול

New member
מי בא לעיר הבירה?..

(עיר הבירה זה גם יכול להיות עיר הבירה=ירושליים= מוק גר שם=בית של מוק= אוקי.. זה כבר אני והמחשבות שלי...) הקיצר את מי רואים שם?.......:) יא... כמו שכבר אמרתי.. הכי חשוב זה שאני יהיה שם..:)

DJ JuVi

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יהיה ש ו ל ת ! ! ! ראססססמי אמור להיות חזק, למרות שאני כבר מודיע מראש-> האירגון לא משו... יש שם בעיות אירגון (כמו שזה נראה) וכרגיל בארצנו הקטנטונת, כולם אומרים מה לא בסדר אצל אחרים אבל חוזרים ועושים את אותן הטעויות ומבטיחים לשפר בשנה הבאה
קיצר, יהיה מאוד חזק, הרבה היפ הופ לראסטה, וביום חמישי רגאיי עם איאם ולהקתה, RudeBoy Sound (הכייי שולת בארץ!!!), פישי הגדול, ועוד ועוד ועוד... ל ה ת י י צ ב ! ! ! ומייד אחרי שהתייצבתם בעיר הבירה (שזה חינםםם), תגיעו למועדון הג'י ספוט במוצ"ש. 5 די.ג'יים, יותר מ-6 שעות של מוזיקה לתוך הנשמה, ב-50 שקל. שווה ביותר. ------המיקסטייפים של DJ Shi 360 יימכרו בכל הארועים הנ"ל!!!------ לעוד פרטים לגביי הכל - תמצאו אותי במסרים ובאיי סי קיו
JuVi

פאק יי

New member
מי יהיה היום בערב (יום רביעי)

בצמח? בהתחלה חשבתי שיהיה גרוע שם המופעים אבל אז גיליתי ששוטי הנבואה מופיעים! ומוקי! והדג נחש! ולפני זה פישי וסניקרז יהיו במסיבת מוזיקה שחורה בקיצור שווה לבוא.

בהביבו

New member
בקשה קטנה...

בכל הודעת אוף טופיק שאתם פותחים - שימו את הסימן
מצידי אל תשימו את הסימן, ותכתבו: "אוף טופיק" או "טופיק"... אבל אתם צריכים להבין שנושא ההודעות שלכם - ובכלל מושכות את העין. יש גולשים שלא מעניין אותם ה
, אז בישביל סתם למנוע בלאגן... תדאגו לשים את הסימן. כמו כן דאגו לשרשר במידה ויש שירשור אחר פעיל בעמוד הראשון.
תודה

מורן 1986

New member
אולי זה לא קשור לפורום אבל ...

עשיתי היום גוונים בשיער !!!! איזה התרגשות !!!!!!! אני מאושרת !

MiToOsH

New member
איזה צבעים../images/Emo35.gif ../images/Emo104.gif

לי יש שיער חום בהיר עם פסים בלונדיניים ואני רוצה לעשות פסים סגולים.. יכול להיות יפה

סיונול

New member
חחחח

יש לי שיער שטני ובלונדיני כזה... הוא לא מוגדר.. וחלק אדום כי צבעתי מזמן... ופסים בלונדינים.. ואדום יותר כהה בלמטה של השיער.. ואממ... אין לי כוח ללכת לראות אבל יש כאן עוד כמה.. הדר בטוח יודעת בעל פה.. היא תחזור ותגיד לך:)

למישהו יש מושג

איזה קווים מגיעים למקום שבו מתרחש עיר הבירה? (צ'ארלס קלור או משהו כזה)

למעלה