בקשה קצאת חריגה אבל דרוש לי לילד מיוחד...

בקשה קצאת חריגה אבל דרוש לי לילד מיוחד...

שלום יש לי ילד מקסים בן 3 יש לו הפרעה שנקראת PDD זוהיא הפרעת תקשורת ודיבור על גבול האוטיזם הוא ילד מדהים וחמוד אך מאוד מאוד תזזיתי הוא לא מדבר יותר מידיי וגם לא תמיד עונה שקוראים לו הוא נוטה להיפצע רבות תוך כדיי מישחק ולא תמיד אומר כאשר הוא ניפגע לפעמים הוא לא בוכה אפילו הסרתי את מרבית הצעצועים מחדרו כדיי לישמור עליו מפציעות העיניין הוא שהוא מאוד מישתעמם ללא צעצועים קיבלתי המלצה מהמרפה בעיסוק לרכוש עבורו צעצועים ומתקנים כמו בגימבורי פופים נדנדות רכות וכו' זהוא ציוד מאוד יקר ניסיתי לרכוש באתריי היד שנייה במחיר מוזל אך המחיר עדיין נע בן 500 ל800 למתקן וקשה לנו מאוד המצב הכלכלי לא טוב ויש תינוק נוסף בן 5 חצי שנה האם מישהוא יכול לעזור לנו ומוכן למכור במחיר סימלי או לימסור זה יעזור לנו מאוד אנחנו נואשים מחיפושים הביטוח לאומי החליט שבגלל שהוא מוריד בגדים לבד הוא לא זכאי לקצבה ולכן כל הנטל עלינו הוא הולך בקרוב לגן ואני מתה מפחד שהוא יפצע שם אוליי למישהיא יש הצעה מרגיעה כייצד להסביר לילד שלא מסתכל בעיניים ולא מקשיב מאיזה סכנות להיזהר כל עזרה תעזור לי אפילו עצה טובה תבורכו מצתערת על ההודעה הארוכה

לירוצ'יק פנה אלי במסר- יש אפשרות להשאיל הרבה

דברים מעזר מציון- כמו מנהרה,חבית,מזרן,צלחת וסטיבולרית,טרמפולינה,כדורי פיזיו. שלח לי מסר. דניאלה

למעלה