בקשה קצרה משאר הגולשים בפורום...

ny22

New member
מנהל
בקשה קצרה משאר הגולשים בפורום...

אני שם לב שהפרקים עולים ל-VOD לפני שהם משודרים בטלוויזיה. אני אישית שייך לאלו שמעדיפים לראות בטלוויזיה, ולכן אשמח אם תא יהיו פה ספוילרים לפני שהפרק שעלה לVOD שודר בטלוויזה. מי שרוצה לשים ספוילר שישים/תישם
בכותרת וכך מי שעוד לא ראה את הפרק יוכל להיות מופתע. תודה על ההתחשבות!

veredmp

New member
אין בעיה, אבל בוא נסכם שבשרשור של סיכום פרק

לא צריך לשים
. כל מי שלא ראה את הפרק פשוט שלא ייכנס לשרשור הסיכום עד אחרי שראה את הפרק (כי הרי ברור שאם מסכמים פרק מספיילרים אותו
). אם מדברים על פרק עתידי או על פרק שעלה ל-VOD וטרם שודר בשרשור שאינו שרשור סיכום פרק, אז נשים את האייקון. סבבה?

ny22

New member
מנהל
עצה...

בעיקרון ורד אני מסכים איתך, רק בעיני צריך לפתוח את השירשור של כל פרק ביום שלישי אחרי שהפרק נגמר... ככה זה נהוג בד"כ וככה זה הכי הוגן. אני אסביר לך גם למה (שלא תחשבי שאני אומר לך סתם) - אי אפשר לדעת בדיוק מתי זה עולה ל-VOD (אני אומר לך מניסיון, הם לא נותנים יום ושעה מדויקת שבה הפרק עולה לשם) לעומת זאת, אם אין איזה משהו חריג, הפרק משודר כל יום שלישי בשעה 22:10 (ע"פ אתר קשת). אגב, לפי איך שזה נראה, זה רק הפרק הראשון ככה, את שאר הפרקים ככל הנראה הם ישימו אחרי שהם ישודרו בטלוויזיה. ועוד עצה קטנה - כדאי לכתוב למעלה (איפה שיש מקום להודעות מנהליתיות) באיזה יום, שעה וערוץ משודרת הסדרה. אחרת יהיה פה מבול של שאלות בסגנון "מתי היא משודרת?" או דברים דומים.

veredmp

New member
אני מניחה ששאר הפרקים יעלו רק אחרי

שהפרק ישודר בטלויזיה, ובכל אופן אפשר לראות מהכותרת אם זה סיכום פרק או לא
הם שוב הזיזו שעה? עכשיו זה 22:10? אני כבר הולכת לאיבוד איתם. קודם אמרו יום שני, אח"כ יום שלישי, אח"כ שוב יום שני, ובסוף נשברו וחזרו לשלישי. עכשיו גם הזיזו ל-22:10 במקום 22:15? שיהיו לי בריאים..........

ny22

New member
מנהל
כן, זה בהחלט קצת מעצבן!

לגבי השירשור, נכון שיראו בכותרת... אבל כל הכיף (ואני אומר לך את זה מניסיון) זה שמגיבים מיד אחרי הפרק בשירשור ה-
(טרי) שנפתח באותו רגע... ולא בישורשור שנפתח יומיים לפני (כי אז זה הורס חלק מההתלהבות).

למעלה