בקשה, קצת אוף.

GeorgeChip

New member
בקשה, קצת אוף.

אני אוהב מדע בדיוני, ראיתי את כל מס"ב, על סדרותיו, אני עוקב כרגע אחרי באטל סטאר גאלטיקה, וסטארגייט(על סתרותיו) וראיתי פארסקייפ. עכשיו שששלושת סדרות המס"ב בהפסקה(SG1, אטלנטיס, באטל סטאר), לפחות עד יולי - אוגוסט, איזה סדרה הייתם ממליצים לי לראות בחודשים הקרובים?(מדע בדיוני).

CaptainOok

New member
לא הכי מד"ב, אבל...

אבודים (Lost)! אתה חייב לראות את זה. בהחלט סדרה גאונית! יש אותה בערוץ 10 וגם בהוט איפשהו, וכמובן שתמיד אפשר לנסות אופציות פחות חוקיות. הנאה צרופה.

gilriv

New member
../images/Emo44.gif רציתי להודיע לכם רק

שביום שבת הקרוב בערוץ הראשון -העונה התשיעית של סטארגייט SG1 , החל משבת בשעה חדשה ב20.10 {זה בלילה ?השידור החוזר של עונה7 ממשיך כרגיל בשעה 17.05 ?

DDN

New member
תרשה לי לומר לך,

בתור אחד שנתקל בהודעות שלך הרבה, שההודעה הזו הייתה ברורה לחלוטין! רואים שאתה משתדל!

DDN

New member
אני לא הייתי ציני

בפורום היאבקות היו לבחור הודעות שאתה לא מבין מה הוא רוצה ממך, וגם כאן ראיתי כאלה. ההודעה הזו שלו, הרבה הרבה יותר טובה. לדעתי הוא משתדל, למה לא להגיד מילה טובה?

gilriv

New member
אפשר להבין אותי מאה אחוז

כי רק אם אתם רצינים ולא מלגלגים פה .כמו שאתם כותבים ?,ברוב הפורמים שמתי לב לזה

DDN

New member
תראה, לפעמים צריך להתאמץ כדי

להבין אותך. משום מה, לפעמים אתה כותב משפטים לא מחוברים, ומוסיף סימני שאלה או קריאה לא במקום. לדוגמא, בהודעה הזו שלך, המשפט היה די בסדר, רק סימן השאלה מיותר. לאחרונה, ראיתי שבאמת קל יותר להבין אותך, רק סימני השאלה המיותרים מציקים בעין.

למעלה