בקשה שאלה ודרישה חשובה למערכת!

graham a

New member
בקשה שאלה ודרישה חשובה למערכת!

דבר ראשון - אם מישהו במערכת יוכל לתת כתובת מתאימה לכתוב אליה בנושא הזה אני אודה לו מאוד מאחר ואני לא בטוחה שזה הפורום לכתוב בו. בכל מקרה, מה שרציתי לבקש הוא עניין כזה : שמתי לב לתופעה מיוחדת בערוץ יס+ כבר כמה חודשים (מאחר ואני גם ככה צופה בו לא מעט) והיא המוזיקה בפרסומות של הערוץ. שמתם לב איך אנשים מתנועעים לצלילי הפרסומת לוויל וגרייס? אני אישית ארוהבת את של קונאן אובריאן. בכל מקרה זאת לא הנקודה- הנקודה היא שמישהו בוחר נורא טוב את השירים. זה כמו מיקס ממש טוב של דיסק. שמתי לב שהרבה אנשים סביבי כל הזמן תקועים במעין הוויית "מה זה השיר הזה?" "איזה יפה!" "אני לא מכיר/ה את זה! מגניב!" (מסתבר שגם החברים שלי תקועים בשנות ה-90) אני אישית מעדיפה לפעמים לשמוע את צלילי הפרסומות האלה על כל דבר אחר בטלויזיה (קצת אשמת הטלויזיה)- SUSAN BEWARE OF THE DEVIL? מי הגאון שבחר בשיר הזה לפרסומת של "ניצבים"? השאלה כלדהלן: האם ישנה אפשרות שיס+ יוציאו דיסק של שירי הפרסומות שלו או משהו בסגנון? אני הייתי קונה? עם מסע פרסום חמוד אני בטוחה שעוד מספיק אנשים כדי שמישהו יוציא על זה שקל...או לפחות שמישהו ישלח לי את השירים האלה? מי בוחר? אני רוצה להכיר אותו!!! אני אוהבת אותך תשלח לי שיר! או את השמות? משהו? בבקשה! היי, אם מישהו קונה פסקול עם שירים שכולם במילא יצאו שנה שעברה רק כי הוא שמע אותם בסרט עם שחקנית חתיכה והמוזיקה מזכירה לו אותה, אז למה לא לעשות אוסף של מישהו עם טעם והומור שבוחר מיקס טוב של שירים? הפלייליסטים של אנשים כאן בתל אביב מתדלדלים... שאלה לכל מי שבא לפורום הזה: עוד מישהו כאן אוהב את השירים האלה כמוני?

graham a

New member
ב"פרסומת" הכוונה

למה שנקרא בעגה המקומית "פרומו" ותצטרכו לסלוח לי על הבורות המופגנת. (ולמי שטרח בטמת להעיר לי על זה...)

gilriv

New member
אני למשל חושב שאני מזהה את הפרומו

-המשודרג הכוונה הפרומו שמראים את כל הרכישות והעונות למרץ2006 -זה פשוט נלקח מסרטים שונים ?ואני חושב שזה מהסרט הקולנע "ממבו קינגז {סרט עם מקצב לטיני עם ארמונד אסטנה ,? --------------------------------------------------------------------

למעלה