בקשה, שאלה, שאלה, בקשה

בקשה, שאלה, שאלה, בקשה

1. מישהו יכול לשלוח לי לאימייל את המילים של השיר "כולנו יהודים" (בבקשה, בבקשה, בבקשה, בבקשה, בבקשה, בבקשה, בבקשה, בבקשה, בבקשה, בבקשה, בבקשה). אגב, מישהו יודע מי כתב אותו? 2. שמעתי לאחרונה ברשת ג´ שיר שלא שמעתי מאז שיעור מוזיקה בכיתה ב´ (כן, יש לי זיכרון טוב לשירים). אם מישהו יגיד לי איך קוראים לו ומי כתב אני אהיה ממש שמח כי זה שיר ממש טוב. הנה חלק ממנו: עוד זמן זמן הוא רופא נאמן עד שהלב שנתמן אז בחול יקום כל יכול עוד זמן עד שתבחין בסימן עד שתבחין בסימן זמן הוא רופא מיומן

מוגג

New member
אני נורא רוצה לענות אבל../images/Emo119.gif

טרילי היא האחראית על שירי מתי כספי ואהוד מנור בפורום. והיא בטח עוד מעט תבוא ותספר על השיר ותקשר אותך לאתר של כספי/ת. אז בינתיים "קח עוד זמן*"...אתה יודע למה (סליחה, זה מהשירשור של טוביש)... *אני מקווה באמת שזה השיר אליו התכוונת, אחרת מדובר במיני פדיחה.

trilliane

Well-known member
מנהל
LOL... תענה, מוג, תענה! ../images/Emo140.gif

למיטב זכרוני שם השיר הוא "עוד זמן". אהוד מנור כתב את המילים, והוא שר אותו יחד עם נתנאלה (שהלחינה, אני חושבת, ואני מודה בפה מלא שאני מתעצלת לבדוק במומה). הוא מופיע בדיסק המשותף שלהם שיצא לפני כמה שנים. עינת נ.ב. האתר של כספית מוקדש למתי כספי, לא לאהוד מנור... זה קרוב, אבל לא בדיוק זהה.

מוגג

New member
רק שכספית לא תדע../images/Emo18.gif../images/Emo119.gif

את השיר "עוד זמן" (כמדומני) הלחין מתי. כמו במקרים רבים הלחן קדם למילים, ואהוד מנור בחר להקדישו למתי חברו. והנה מה שיש למומה לומר: "שנתיים לאחר מכן השתתפה נתנאלה עם דוד ד´אור ואהוד מנור במופע משותף משיריו של מנור ובעקבותיו הקליטה אלבום שלם משיריו בעיבודים חדשים של רפי קדישזון. השיר הבולט באלבום היה דואט שלה ושל מנור, "עוד זמן", שנכתב למנגינה ששלח אליו מתי כספי מארה"ב. מילות השיר נכתבו כעידוד לכספי, שנאלץ לחיות אז בחו"ל בשל סיבוכים כספיים ומשפטיים שאליהם נקלע. בינתיים חזר כספי לארץ, אבל נתנאלה עזבה שוב עם משפחתה לשבדיה, שם היא מחכה אולי להזמנה להופיע או להקליט, שתחזיר אותה לכאן." לפי דעתי השירה המזעזעת של אהוד מנור
הייתה הדבר ששיכנע את כספי לחזור לארץ להשמיע את קולו, וטוב שכך. אגב הידעתם כי שם משפחתה של נתנאלה היה יעקובוב? אני לא ידעתי.. וזו אולי הצעה לפינה/שרשור/חידה על שמות מקוריים של זמרים, שם השירשור יהיה כמובן שמם הלך לפניהם כל השכויות זמורות

ST

New member
גם השווארצע וגם הווזווז... ../images/Emo29.gif

כמה זמן לא ראיתי את הסרט... (וזאת ממש בושה, כי הקלטתי את זה, והקלטת אצלי או אצל חברה..) צירפתי את עטיפת התקליט (אולי דיסק, אבל נראה לי שלא..) מצאתי אותה פעם ברשת אם תכתוב באתר הזה בחיפוש Kazablan תקבל את (כמעט) כל הפרטים שיש על הסרט... וכאן יש עוד פרטים על הסרט אם הבנתי נכון, את "כולנו יהודים" כתב חיים חפר... את המילים אין לי (אלא אם אני אמצא את התקליט/דיסק הזה בבית, או את הקלטת וידאו..) אגב, אפשר לקנות את הדיסק של ´קזבלן´ דרך האתר (אבל הייתי בודקת קודם כל את האפשרויות משלוח לארץ ובכלל..) אני מניחה שאפשר להשיג את הדיסק גם בחנות דיסקים בארץ... מקווה שעזרתי... בשורות טובות, אסתי.

למעלה