בקשה\שאלה

בקשה\שאלה../images/Emo9.gif

אני מחפש פתרון לחוסר ריכוז שלי בלימודים
יש לכם רעיונות\פתרונות להציע לי
מראש טל

bflygirl

New member
יש ויש....

אבל יותר רוחניים מאשר צימחיים מדיטציה דיקור וכדומה אני מאמינה ששלומי שלח לך מסר בנושא כך נראה לי בכל אופן ויש גם שמנים שכדאי שיהיו באויר בזמן מדיטציה... ויש פורום להדליק אור בלימודים אחלה פורום וגם חשוב לבדוק ממה נובע חוסר הריכוז שלך תועיל גם חליטה של פסיפלורה- כפית של הצמח על כוס מים רתוחים, לחלוט 20 דקות, לסנן ולשתות. גם שינוי של התפריט עם תזונאית יכול להועיל כי יש מזומנות שמעודדים את הבעיה שלך אני יודעת מניסיון על מוצרי חלב ובהצלחה בלימודים

bflygirl

New member
נמחקו לי שתי הודעות כי שוב המחשב

שלי עושה בעיות הודעתו של טיר- "ריטלין- אני יתן לך יותר מאוחר את הדברים הטיבעיים אבל אם יש לך ממש חוסר ריכוז יכול להיות שיש לך ADD שזה ליקוי ביכול ריכוז שלך,ויש בדיקה בשם TOVA שאתה יושב מול מחשב אם תוכנה מסויימת שבודקת את היכולת התמקדות שלך ,כדור הריטלין הוא אומנם לא טיבעי,אבל הרבה מילדי (בן כמה אתה?) הארץ לוקחים את הכדור,והוא נחשב לכדור מצליח. שוב,אני אשתדל(איני מבטיח) לתת לך את הצמחים המרגיעים,אני זוכר שרוז מרין ולוונדר מרגישים,אבל שוב,אני לא זוכר את הרשימה המלאה בכל מקרה,שוב ,אם זה משהו קצת יותר קריטי,בדוק אצל פסיכולוג מאבחן או נוירולוג"

bflygirl

New member
והתגובה של מיכל לטיר

"לא להעז לקחת ריטלין... הוא דופק את המוח. הוא מונע את יכולת השמוש בשתי האונות שבמוח. הרופאים ממליצים עליו כי הם מרויחים מחברת התרופות עמלות. (יש פרופסור בירושלים שממליץ על הכדור, מאותה סיבה)... זה התרופה הכי מזעזעת שהכרתי עד כה. כל ילדי האינדיגו שהתברכו ביכולת להפעיל יותר מ5% של המוח נאלצים לדפוק את המוח שלהם. ילדים מסוג זה הם ילדים מחוננים שדופקים להם את היחודיות. ראו הוזהרתם. רטלין=רעל... שמערכות החינוך ילמדו להתמודד עם הילדים המיוחדים הללו. בהצלחה"

bflygirl

New member
תגובתי לקטע שנמחק

הפורום נועד לשם דיון בנושא שמנים וצימחי מרפא ומתן עצות דרכם בדרכים טיבעיות, אך לא בתרופות, כי רופאים אנחנו עדיין לא! אני מבקשת לא להציע לחבר בפורום תרופות שרוקח בבית מרקחת אסור לא לתת אותן ללא מרשם רופא, במיוחד שזה לא תרופה כמו אופטלגין או דקסמול. בשביל זה יש פורום תרופות!!!!!! להזכירכם הפורום נועד לדיון בשמנים וצימחי מרפא ומתן עצות בדרך הטיבעית!!!!!

Sonata Of Tears

New member
טוב נו

אבל ריטלין זה משהו שלוקחים מאת של ילדים והסברתי לו שזה משהו שדורש טיפול

למה???

New member
אתה לא חייב להיות

היפר-אקטיבי בשביל שירצו לדחוף לך רטאלין... מספיק שיהיו לך הפרעות קשב וריכוז.

למעלה