בקשה שהוגשה ב 5/2007

THE XMAN

New member
בקשה שהוגשה ב 5/2007

שלום לכולם אני הגשתי בקשה בשגרירות תחת מסלול skilled workers ב 5/2007 מתי אני אמור לקבל מהם תשובה להמשך תהליך ?

הם מטפלים כרגע במגישי אפריל 2006

לכן קח בחשבון עוד כשנה וחצי מהיום לקבלת המכתב להגשת תיק מלא, אלא אם כן מקצועך יהיה ברשימת המבוקשים לפי החוק החדש.

THE XMAN

New member
פרסומים לגבי החוק החדש

למישהו יש מושג איפה אפשר לקרוא על החוק החדש ?

אם היה היכן לקרוא כבר מזמן היה כאן תרגום

ומאמר פרשנות. ראה בלינק את הסיפור, יש שם גם קישורים לנושאים קשורים נוספים למטה. השורה התחתונה הינה שהם כרגע בשלב התייעצויות כדי לקבוע את רשימת המקצועות הנדרשים, ואת הנהלים לטיפול בבקשות החדשות ובאלה שבמלאי, ועד שהם לא יפרסמו את הנהלים אין שום מידע נוסף. ספקולציה שלי היא שתתפרסם רשימה של מקצועות נדרשים בחתך איזורי ומי שבקשתו חדשה ועונה לשני הקריטריונים של איזור יעד ומקצוע מבוקש יעובד יותר מהר, ידדוע שאחרים יעובדו לאט יותר, ומי שלא מתאים יידחה על הסף. מי שבקשתו ישנה והוא עונה לקריטריונים יעובד מהר, האחרים יעובדו יותר לאט, אבל כל הבקשות הישנות שיש בהם 67 נקודות יזכו להגיע לקנדה תוך 3-4 שנים מיום הגשת הבקשה. לגבי נושא של מפתחי תוכנה להערכתי בכל האיזורים המקצוע יופיע כמבוקש.

yanivran

New member
מאוד אתפלא

אם זה לא יהיה ברשימה של המקצועות הנדרשים בכל קנדה. אם אתה עוסק בתחום התוכנה אז לא נראה לי שיש מה לדאוג, מה שכן יכול להיות שNIC אחד יכנס ואחר לא באותו תחום ואז זה עניין של מזל לפעמים.

tamara32

New member
איפה מופיעה רשימת המקצועות הדרושים

לפי החוק החדש?

למעלה