בקשה שלא להשבית מסגרות תקשורת

בקשה שלא להשבית מסגרות תקשורת

שלום לכם, אני מעבירה לכם העתק של מכתבה של מרגלית תירוש יו"ר אלו"ט המבקש שלא להשבית את מסגרות החינוך המיוחד ללקויות קשות ובכללם מסגרות חינוכיות לליקויי תקשורת. כולנו מודעים לחשיבותה של המסגרת החינוכית לילדים והקושי הנגרם להם ולנו כתוצאה מהישארותם בבית. למרות שמערכת החינוך המיוחד המקומית, אחראית גם על נושא ההסעות ואמורה גם להשתתף בעלויות נוספות של מסגרות התקשורת וקיצוץ בתקציב הרשויות המקומיות עלול לפגוע גם בנו, היתה עד היום נכונות להשאיר את המסגרות פתוחות, גם במקרים של שביתות במערכת החינוך. תקדים זה, שבו תושבתנה כל המסגרות החינוכיות, יחד עם החינוך הרגיל, הוא תקדים מאד בעייתי. אשמח מאד אם תוכלו גם אתם להפנות מכתבים\ פקסים דומים אל אנשי מערכת החינוך המיוחד וראשי העיריות במקומות העלולים לשבות. יש חשיבות למכתבים האישיים האלו, מעבר למכתב הפורמאלי שהועבר לעדי אלדר. תודה לכולכם ואני מקווה שיחסכו מאיתנו את השביתה הצפויה.

beezi

New member
../images/Emo45.gif יפה , אנו נפנה מכתב

לעיריה שלנו בענין. זה ממש מקומם ולדעתי תקדימי. ולא צריך להיות כך.

doroniz

New member
מכתב בתפוצת "נאטו"

מצ"ב מכתב שהפצתי לגורמים שונים כולל לח"כ חברי ועדת החינוך ואחרים. במקביל יצרתי קשר עם כתב קול ישראל לענייני חינוך. דורון.

היי תלמה

יש לי קשר אישי עם עדי אלדר ואני אפנה אליו באופן אישי. וכל הכבוד למרגלית ולאלו"ט על התקשורת וההתיחסות.

הערב בערוץ הראשון תמי יונה-מדברת

על הקשיים של אם לילד אוטיסט, והמשמעות של שביתה עבורו ועבורה. ומחר במעריב און-ליין ראיון נוסף בנושא עם אב שמוכר לנו. ועדיין למרות הכל, נוח לרשויות המקומיות להשתמש בילדים שלנו כשוט כנגד משרד האוצר והממשלה... ולצערי אף אחד שם לא מתרגש מכך- ורק אנחנו "תקועים". מרגיז ביותר

הזדעזעתי מהתגובה של האב בערוץ 1

מה זה הדבר הזה???????? סוגרים לך את בית הספר וכבר אתה מבקש שיהרגו אותו????? שיפטרו אותך מהעונש????
אולי פשוט תמסור אותו להוסטל- כמו שאמרתם בכנסת????? ברור לי שאתה כועס, אך לא יתכן שזו תהיה התגובה שלך לשביתה!!! אח"כ יגידו שגם ההורים מצדיקים רצח....
פשוט לא יאומן מה שיוצא לך לאמר כשאתה כועס...

VARADC14

New member
מי ידע להן ניגשים ולהן פונים שעל

ראשינו כל הזמן יש שמועות שסוגרים מסגרות מהחינוך המיוחד ולמה משרד החינוך לו יכול להעביר כספים לרשויות מה עושים ? אנחנו ההורים והמטפלים מפחדים מה עלול להיות? אם הילדים הילדים שלנו לו יכולים לדבר כי אם לו ידעים למי שיש מידע תשלחו לנו להקל על המצב תודה תודה תודה תודה

למעלה