בקשה שלי לכל מי שהיה בכנס

ששרון

New member
בקשה שלי לכל מי שהיה בכנס

אם מישהו מכם במקרה הקליט ואפשר שישכפל לי הקלטה, זה יהיה אדיר ואני מאוד מאוד אשמח הבאתי טייפ במיוחד להקליט, כי בהרצאות אני תמיד מרחפת וצריכה אחרי זה לשמוע את זה בבית בנוחות, בשביל לא לפספס המון אנפורמציה. לצערי הטייפ שלי למרות שהבאנו בטריות חדשות ועשיתי טסט בבית, החליט אחרי רבע שעה לשבוק חיים, כן חברה שלי שהביאה הקלטה, גם אצלה התברר בדיעבר שלא יצא ממש דבר... אז יש מישהו שיש לו ויכול לעזור, יופי. אם לא, לא נורא... תודות, שרון

sayv

New member
שרוני חבל שלא דיברנו על זה מראש..

יש לנו רקורדר דיגיטלי, חבל שלא חשבתי על זה.. היה אפשר להקליט ולהעביר למי שרוצה במייל..

ששרון

New member
סיו, וואו , איזה רעיון מדהים!

האמת שכ"כ התבאסתי שהטייפ שלי לא עבד. לא ברור לי מה היתה הבעיה... ידעתי מראש שאני מביאה טייפ ששירת אותי לעייפה מזה שנים ותמיד תמיד עבד בלי שום פישולים. הבאתי טונות בטריות בתיק, קלטות ספר
אפילו עשיתי טסט בבית... והוא עבד כמה דקות בסדר. משום מה בכנס הוא סרב פקודה... אולי לא התחשק לו על הכנס שלנו? אולי זו היתה דרכו לרמוז לי שהוא רוצה לשמוע הרצאות על דברים יותר בריאים
חחחח.... גם הטייפ של החברה שישבה מימיני ואת יודעת מי(לא רוצה לפרט פה שמות), פשל ברגע האחרון והקליט לה איזה רבע הרצאה, ודמם. את זה היא גלתה בבית. בעקרון יש לנו כמו שאת יודעת מצלמת וידיאו, והאמת ששנה שעברה אמרתי לחברות מהוועד שאני רוצה להביא ולהקליט רק לשימושי האישי, כך גם אפשר לראות ולא רק לשמוע, והיו כמה חברים והורי וכו שרציתי שיראו כמו שצריך... אך מהוועד נאמר לי שזו כבר פרוצדורה מסובכת יותר, שכן צריך בשביל הקלטה מסוג כזה לבקש את אישור המרצים וכו, אפילו שזה רק לשימוש אישי שלי וחלילה לא להפצה. מאחר ולא היה לי כוח לכל הפרוצדורה, גם אז וגם השנה, פשוט ויתרנו על לצלם... שרון

daud

New member
אם למישהוא יש הקלטה אז...

אני מצטרף לבקשה

dodo281

New member
שרו -אחלה רעיון-ואוסיף עליו -../images/Emo42.gif

משהו שמסתוסבב לי בפנים - כבר מהכנס באיכילוב - בשל מצבי הדפוק - שלא מאפשר לי להגיע
יכול להיות טוב -
הן לחולים המנועים מלהגיע , הן לעמותה - סיוון , טלי - שומעות ?!?!?!?!
ואם לא - אזי - כמובן - הרי את כאן - שרון
אז - ככה: הקלטות - בטייפ - וגם בווידיאו - ניתן לתכנן מראש - עם המרצים - כך שלא יווצר עול נוסף, ו- אם העמותה עצמה תקליט - מי שמנוע מלהגיע - וכל המעוניין - יוכל לרכוש - בעלות - כעלות הכנס - וכך זכינו : 1. מי שמנוע מלהגיע - יוכל לצפות, 2. מי שאינו חפץ להגיע - ואינו מנוע - גם יוכל "ליטול חלק" - ולצורך זה - ייצור קשר עם העמותה - ואולי אף יירשם. 3. מי שיגיע - וירצה לרכוש - בבקשה.... 3. ניתן להתנות כי - לצורך רכישה - יש להרשם כחבר בעמותה. 4. מדמי-חברות , וכן מקלטות - תהייה לעמותה הכנסה נוספת. 5. יהייה כלי זמין נוסף - א. הן בידי החברים - להביא בפני גורמים שאמורים לסייע - ולא כ"כ מבינים את העניין - ואין דומה מאמר מודפס - לשמיעת מרצה נכבד, ואין דומה משמע-אוזניים, למראה- עיניים - מידת השיכנוע של כלים כאלו עשוייה להיות - הרבה הרבה יותר גדולה ! ב. הן בידי העמותה - להפצת המודעות, לשכנוע מרצים רצויים לעתיד - במכובדות הכנס. 6. העמותה - תוכל לתת שי למרצים - קלטות ווידאו
גם להם יש משפחות - שייתכן שהם רוצים לשתף, וכן - למטרות אחרות. וכמובן - אני מדברת על הקלטה מסודרת של המרצים - אלו שיאותו לכך - מבלי לצלם כלל את הקהל - שחלקו מעוניין בחיסיון - איש איש וסיבותיו . אז ?!?!?! מה את אומרת - שרון ?!?!?

ששרון

New member
דודו, העמותה מקליטה כל שנה את

הכנס של מאי בוידיאו. אין לי מושג מדוע הן לא מוכרות את זה כמובן באישור המרצים אם יש אני יודעת שיש להן הקלטות של כל הכנסים (ראיתי כל שנה את הצלם, שלרוב הוא הבן של טלי מהוועד, השנה אפילו דברתי עימו על כך אחרי הכנס טיפה). כן אני יודעת שיש הקלטה נוספת, של כנס ג'י אן סי שהיה על המחלות, עם כל מני רופאים ביניהם ד"ר ערון , דומני שבוסקילה ועוד, וכמה חולות כמיה ג, סיון ג ועוד... שמעתי שהוא היה מעניין מאוד. גם הוא צולם, בנוסף לכנסי יום המודעות שיש פעם בשנה. אני היתי משכפלת את כל אלו לעותקים ומאפשרת לאנשים לקנות. אני מקווה שהמרצים יסכימו לזה... היתי מציעה להם תמלוגים
אבל מאחר והעמותה גם כך זקוקה לכסף והיא עמותה ללא מטרות רווח, אולי הם יסכימו לכך גם ללא זה, אין לי שום מושג מבחינה משפטית מה מקובל, למי הבעלות וכו כו, אני משערת שזה תלוי בטוב לבו של המרצה, בעצם.... תבדקי בעמותה איפה עומדים הדברים הללו והאם יש להם תוכניות להפיץ את ההקלטות, ואשמח לשמוע מה נאמר לך. לדעתי זה יכול להוות מקור הכנסה מצויין לעמותה, ומאוד לגיטימי למכור דברים מסוג זה שכך גם החולים ירוויחו וגם העמותה תוכל לקבל עוד מעט מימון להמשך פעילויותיה החשובות. שרון

למעלה