בקשה של אור כוכב הצפון

בקשה של אור כוכב הצפון

זמן: 02/11/2004 15:18:00 מאת: אור כוכב הצפון נושא: שלום. רציתי לשאול אם תוכלו לעזור תוכן: אני אם חד הורית לפעוט ובעוד חודשיים אלד בת לאחר המון הפריות מבחנה. רציתי לשאול אם יש למישהו עגלה לתינוק וסלקל, ומזרון טוב לבני הפעוט ( עדיף מזרון לא כל כך צר כדי שלא יפול ממנו ). כמו כן, יש לי 8 חבילות סגורות של טיטולי פמפרס במידה 4 ואני זקוקה להחליפם למידה יותר קטנה - לא הצלחתי להחליפם היכן שקניתי וגם חברת פמפרס "זרקה אותי לכלבים" ואיננה מוכנה להחליפם. תודות אור כוכב הצפון

היי אור, יש לנו מרכז לתינוק ולילד

אותו מרכזת amita33, אולי יש לה שם מזרן. חוץ מזה כדאי שתצייני מקום מגורים, יהיה קל יותר לסייע לך. וכמובן - המון המון
.

אנו גרים בתל אביב

אין לבני מיטה כי אני פוחדת שהוא יפול מהמיטה. לכן אני צריכה מזרון שיהיה על הרצפה אך לא צר אלא קצת יותר רחב כי אחרת הוא יתגלגל מהמזרון לרצפה ולכן נראה לי שכדאי מזרון קצת יותר רחב ממזרון צר. אך חשוב לי שהוא יהיה מזרון טוב.

מה זה המרכז לתינוק ולילד ?

איך הם יוכלו לעזור ? היכן הם נמצאים ? מאחר ואני צריכה מספר דברים, מהם הדברים שיוכלו לעזור בהם ?

jole

New member
המרכז מנוהל ע"י amita33 היקרה

אנא שילחי אלי מסר מפורט ככל האפשר של מה צריך והיא תכין ממה שיש אצלה ואז נבדוק איך נשנע את הדברים אליך הכי מהר שאפשר

tamidb

New member
שלום יש אצל שכנה שלי

מזרן של סילי אורטפדי . 90 סמ רוחב במצב טוב . צריך שינוע מחולון

זה יהיה נפלא. אודה לך מאד מאד

אודה לך אם תוכלי לשלוח לי במסר את הפרטים שם, טלפון וכתובת לאן לפנות כדי לתאם שאבוא לקחת את המזרון.

ניגונים

New member
מזרון יחיד

דרוש גם למשפחה בנתניה. יש להם מיטת יחיד ללא מזרון אז אם אין לו דורש ..

למעלה