בקשה, תחינה, דרישה?

babe10

New member
בקשה, תחינה, דרישה?

בשבוע האחרון המקום הפך לגן של שושנה. מבינה שהרבה אנשים פה כועסים, ממורמרים, מאוכזבים או ווטאבר. אבל - רבאק! אין לזה קשר וחצי קשר לפורום. זה לא מעניין את כולם פה. אז בבקשה - תשלטו על העצבים שלכם פה. ביניכם? מצדי תלכו מכות. (מעדיפה שלא, אבל אם ממש בא לכם
) כבר לא נעים להכנס לפה. בבקשה. די

BABE יקירתי.

כל מה שציינת פה הם רגשות אנושיים טיבעיים לחלוטין. וזה מה עושה אותנו .. בני האדם מה שאנחנו. ולאנשים שכמותי בא לשתף. לשמוע תגובות . וכן .. מה לעשות. גם להביע רגשות.

babe10

New member
מה?...

על מה אתה מדבר? אני דיברתי על הקללות שעפות פה, על העקיצות והמריבות שאמורות להשאר מאחורי הקלעים. את הרגשות שלך תפיץ לכל עבר. וכל המרבה הרי הוא משובח. אבל כשבנאדם לא יכול לכתוב הודעה פשוטה בגלל שאולי מישהו שהוא רב איתו בטלפון אתמול בלילה יכניס לו עקיצה - זה לא לעניין! קאפיש?? אין פה מקום למריבות שלא קשורות לפורום ולא מעניינות את שאר המשתתפים. תריבו בבית. תקללו באיי סי או במסנג´ר. פה זה פשוט לא נראה לי המקום. לא מסכים?

dudusch

New member
ועל זה כבר נאמר...

לא מאיימים על יונה ביין... וכעת החלף את ה - י´ ב - ז´...

voguemaster

New member
מי כועס ממורמר ומאוכזב ??

קשה להאמין איך אנשים לוקחים דברים מסוימים ברצינות תהומית

תתפלא ..... יש כאלה...

שלוקחים כל דבר קטן והופכים אותו לעצום ומעבר לגודלו האמיתי.... וכמובן זורקים לפורום - אולי כי הם יכולים?!

voguemaster

New member
אני יודע בדיוק מי אלה

לא חושב שיש סיבה אמיתית לזה, רק ילדותיות לשמה.

principeza

New member
בייבי

את צודקת רק חבל שייש אנשים ששולחים איומי סרק כל הזמן

babe10

New member
בלונדי...

שוב, איומים לא איומים - את לא באמת חושבת שזה מעניין את כל חברי הפורום.. לא? סגרו את העניין ביניכם. ויאללה. תתחילו לתעל אנרגיות לכוונים חיוביים. תחשבי כמה הנאות יכולת להפיק באנרגיות שאת מבזבזת פה...
לא חבל?

אני מתחיל בעבודה...

לטיהור כל הסייברספייס. שיהיה לכם שבת שלום . ובכלל הצלחה וחיוביות בכל אשר תפנו. (קקטוס חופר תעלות בשביל האנרגיה)

../images/Emo5.gifאם אני לא טועה

הועלתה הודעה בסיגנון הזה כבר השבוע תאמת אין לי כל כך הרבה זמן להכנס לפורום אבל,אחרי שהבנתי שאנשים פה מתחברים ומבלים יחד,ואפילו השתדלתי להגיע למפגש כדי כן להכיר את האנשים,הדהמתם אותי ולא לחיוב. אין לי מושג מה קרה כאן ותאמת זה לא משנה,אומנם אנחנו אנשים מבוגרים מקווה שגם בוגרים ומקובל שלא כולם מסתדרים עם כולם,זה לא אומר שצריך להראות את זה,מישהו/י לא מוצא/ת חן בעינכם,אוקי תמשיכו הלאה לא חייבים להראות זאת או לריב,אני בטוחה שלכולם כאן יש חיים פרטים את הבעיות שלהם והצרות ואני לא רואה שאנשים מכניסים זאת לפורום,כך שגם מריבות בין חברי הפורום לא צריך להכניס לפורום. מקווה שההודעה הזו מיותרת ושהכל פורח פה בפורום

למעלה