בקשה

Aviad1987

New member
מה זה "סיפור"?

יש את הסינופסיס המוכר של העונה הראשונה אבל אין סיפור מגובש מוגדר.

gotio

New member
יש באתר של האו.סי

את הסינופסיס לכל הדמויות לשתי העונות. www.fox.com/oc באנגלית. תחפש קצת ותמצא. מקווה שזה מה שחיפשת.

R i s a

New member
כל פרק הוא "סיפור"

ולפעמים יש סיפורים בהמשכים. כמו אוליבר, כמו הפרקים האחרונים בעונה ה-2. זה יוצא ארוך מדי.

גררר לא סיפור יואו../images/Emo108.gif

כאלו העלילה בקצרה..ממ..לא העלילה.. יואו תראו כאלו ריאן בא וזה פוגש את מריסה וזהו.. טוף?!

R i s a

New member
ראים בא.

פוגש את מריסה. למריסה יש חבר אבל היא נדלקת על ריאן. מריסה ולוק נפרדים. ריאן ומריסה יחד. אוליבר מיגע. ריאן ומריסה נפרדים. ריאן ומריסה חוזרים. רבים. חוזרים.

חחח^_^../images/Emo108.gif

אבל יותר מורכב בלי אוליבר וזה..כאלו עד לזה שהם ביחד וכאלו העלילה מסופרת על... אוופ ארץ השמש יודעת :( ואני לא ראיתי את כל הפרקים :/ אני לא כל כך בקיאה בזה..

גם אני לא יודעת למה את מתכוונת ../images/Emo4.gif

אם זה משהו שאני כתבתי, פשוט תעשי חיפוש מתקדם ותחפשי הודעות שאני כתבתי

איימיס

New member
נצל"ש

מישהו יכול להגיד לי מה הדרך הכי טובה להוריד את הפרק האחרון של העונה הראשונה, איך ומאיפה?

איימיס

New member
תודה, אני אנסה את זה

למרות שאין לי מושג איך זה עובד
אבל אני אנסה...

מיושית

New member
נצל"ש - משהו מכוער שהכנתי

טוב, הזוועה לפניכם. אתם מוזמנים להגיב. אגב, מה שכתוב למטה -זה בצרפתית, והפירוש של זה: "חוק השלמות" .או משהו כזה.. אני נותנת קישור, כי זה יותר מדי גדול: http://img191.imageshack.us/my.php?image=19rq.png יום טוב לכולם, מיה

עמית- החלטת להוריד ??

אם את רוצה אני יכולה להסביר לך איך מורידים ביטורנט ולהסביר לך איך התוכנה עובדת ולאיזה אתרים צריכים להכנס וכאלה. את יכולה לפנות אלי במסר.

גיליLOVE

New member
נצל"ש ../images/Emo75.gif

היי! מה קורה? אני ממש אוהבת תסדרה ולדעתי זאת באמת אחת הסדרות הכי טובות שיש!! תמיד ראיתי אותה אצל חברים או אצל דודים או בכול מקום שיש יס אבל תמיד יייצא לי שפיספסתי פרקים או בכלל פיספסתי 5 פרקים ברצף. בגלל זה כשהתחילו לשדר את האו.סי בערוץ 10 יישר התחלתי לראות. אז אני רק רוצה לדעת מישהוא כאן רואה את הפרקים שמשודרים בערוץ 10?

|בובספוג|../images/Emo111.gifהיי!

אני מרי ואני בדיוק כמוך ראיתי בכל מקום שיכולתי והתפללתי שזה יגיע להוט
אני רואה בערוץ 10!

למעלה