בקשה
לשירות, לעזרה

צופיתי 2

New member
בקשה../images/Emo53.gif לשירות, לעזרה

אנחנו קבוצת 12 הצעדים, נפגשים בכרמיאל בימי שישי בבקר. יושבים איתנו אכלני יתר, מכורים, מעשנים, כל מי שרוצה לעבוד את הצעדים. מי שגר באיזור או נופש בצפון ומוכן לבוא אלינו להנחות. יבורך. אפשר לכתוב לי במסר אישי. תודה. מיכלי.

לנעמה היקרה ../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif

אוהב אותך אחותי מעריך מאוד ולומד מהדרך שאת עושה מהנתינה האינסופית שלך בשירות למען אלו שסובלים מההתמודדות שלך עם כל מה שהחיים מזמנים לך מהמאבק האימהי היומיומי שלך להגיע לאחדות המיוחלת מהיכולת שלך להתמודד באופטימיות ובאנרגיות בלתי נדלות והכל מתוך חוסר אונים אמיתי.. כמה שאלוהים בחיים שלך אפשר לראות להתבונן ולהודות שככל שאני חסר אונים באמת,הכוחות שאלוהים מעניק לי גדולים לאין שיעור אם הייתי מנסה לבד... את מסר עבורי ואני מאחל לך יום נקי ואיכותי לכל החיים שכל משאלותייך ותפילותייך ייתגשמו אני גם מאמין בזה. שתמשיכי לבוא לכאן לשם ולכל מקום שאלוהים ינחה אותך אני אוהב אותך ושמח בשמחתך ובהצלחת התוכנית הזו בחגיגה המשותפת הזו. הברכה המוקדמת כי לא אהיה מחובר לעולם הוירטואלי בסוף השבוע אבל אהיה מחובר אלייך ואליכם כל חיי המחלימים כי אין לי דרך אחרת וכי אני זקוק וצריך אותכם בדרכי זה אחד ממקורות הכח שלי החברותא..

נעממי5

New member
הופלה ! איזו הפתעה../images/Emo24.gif

לזה לא ציפיתי היום.... ריגשת אותי, כמו תמיד, המון המון תודה.....

שטול1

New member
שבת שלום מחלימים יקרים ../images/Emo24.gif

הנה הגעתי אל המנוחה הנחלה כנראה תצטרך לחכות לזמן של אלוהים אבל גם מנוחת השבת היא מתנה מבורכת כשאין לך עיניים גדולות מדי אוהב אותכם חברים יקרים תנוחו גם אתם זו הדרך הנכונה לכבד את המתנה אוהבים שטול

שטול1

New member
אוהבים גם אותך נועם ../images/Emo24.gif

תמשיכי לבוא לכאן יש פה המון אהבת חינם לי זה עושה נורא כיף שבפעם הראשונה בחיים אוהבים אותי סתם כי הצלחתי להביא עוד יום נקי אז אני אוהב בחזרה כמו שאומר רפיאלי אחי רק אהבה מביאה אהבה אוהבים שטול

למעלה