בקשה

בקשה ../images/Emo9.gif

אז ככה, כבר רשמתי את זה קודם.. קנו לי בחו"ל חליפת רכיבה מדהימה!!! הבעיה זה שהיא נשכחה בבית של דודים שלי שגרים שם והיא תגיע לארץ רק במרץ..
אני לא יכול להפסיק לחשוב עליה פשוט!!
(חחח השריטות שיש לרוכבי אופניים בראש..! יש כאלה שחושבים כל היום על בחורות/ים ויש כאלה שעל ציוד רכיבה..! ) הבקשה - חיפשתי אותה בגוגל ובאתר יצרן החליפה, ובאתר של הספונסריות שמופיעה עליה.! לא מצאתי... אני אודה מאוד אם מישהו יכול להפנות אותי למקום שאני אוכל לראות אותה
החליפה היא של DE MARCHI (איטלקי כמובן) הטייץ' שלה שחור ובצדדים לבן, ורשום עליו GT BYCYCLE ומתחת לזה בקטן את שם החברה. החולצה שלה היא כחולה. ויש עליה מן "כתם בוץ" כזה יפה. על הכתם רשום בקטן ובלבן SHIMNO. באמצע החולצה בגדול מודגש וצהוב רשום GT. ליד הצווארון יש סמל של ROCK SHOX, MICHLIN ועוד 2 חברות שאני לא זוכר את השם שלהם... החליפה היא חליפה לקיץ. זהו.. אני מודה מודה מודה למי שיצליח למצוא אותה
בין הפותרים נכונה יוגרל אלפחורס!!

cipo 1

New member
מה לא עושים בשביל הדור הצעיר |חיבוק

אביב האם זו החולצה שלך ??? ואם לא אז יש למה לחכות . יום טוב !! עודד

../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif

איזה מדהימה!!!
רק חסר לה את השרוולים ואת הטייץ שמחובר לחולצה (חליפת רכיבה) אבל כן זאת היא!!! אין מילים פשוט יפה!! תודה רבה עודד!! (משום מה לא מצאתי אותה באיביי שחיפשתי! איך מצאת אתה?
)

שלי יותר יפה מזה!!! ../images/Emo13.gif

תודה רבה עודד!!! את האלפחורס תקבל עם שליח פדקס למקום עבודך בעוד כמה ימים
החולצה - חוץ מהשרוולים שחסרים זה אותו הדבר! המכנסיים - לשלי יש בצדדים פסים לבנים ולא כחולים... רשום GT BYCYCLE בנראה לי שחור ומתחת במאוזן רשום DE MARCHI בקטן.. שני הדברים המדהימים האלה מחוברים יחד = חליפת רכיבה.

למעלה