בקשה Por Favor! Pleas!!!

בקשה Por Favor! Pleas!!!

מישהו\הי יכול\ה לתרגם את הקטע הבא: DM - BLOG -------------------------------------------------------------------------------- Olá, Foi, sem dúvida nenhuma, uma das maiores emoções de minha vida! Cantar Cidade Maravilhosa, no Rio de Janeiro, e Aquarela do Brasil na abertura dos jogos Pan-Americano, no meu país... Ver toda aquela multidão que lotava o Maracanã, cantando junto comigo... Foi tudo muito emocionante! Lembrei-me da gravação do DVD do Cirque du Soleil, que fiz em 2004, em Montreal, em que também cantei 2 canções. Era tudo muito grandioso, milhões de pessoas assistindo àquelas imagens ao mesmo tempo... Tudo muito parecido com o Maracanã. A diferença é que agora eu estava em casa, cantando 2 grandes hinos brasileiros. Eu disse para o globoesporte.com, logo depois da minha apresentação, e reafirmo que o espetáculo foi lindo e de muito bom gosto. Tenho um amor profundo por meu país, um orgulho danado de ser brasileira e estou torcendo muito por nossos atletas. Sorte, Alegria e um beijo enorme pra todos! DM ובתור צ"ופר קחו את הלינק.... המלאך בלבן מארץ המוקה ...

giba70

New member
הנה תרגום... אבל מה עם הלינק?! ../images/Emo46.gif

(DM בלוג - הבלוג של דניאלה מרקורי כנראה) שלום. זה היה, ללא כל ספק, אחד האירועים המרגשים ביותר בחיים שלי. לשיר את Cidade Maravilhosa ("העיר הנפלאה") בריו דה ז'נירו ו-Aquarela do Brasil בטקס פתיחת משחקי פאן-אמריקה, בארץ שלי... לראות את כל הקהל ההמוני הזה שמילא את אצטדיון המרקאנה, שר יחד איתי... הכל היה מאוד מרגש! נזכרתי בהקלטת ה-DVD של Cirque du Soleil, שעשיתי ב-2004 במונטריאול, שגם בו שרתי שני שירים. הכול היה מאוד גרנדיוזי, מיליוני אנשים צופים באותן תמונות באותו הזמן... הכול (היה) מאוד דומה למרקאנה. ההבדל הוא שהפעם הייתי בבית ושרתי שני המנונים ברזילאים גדולים. אמרתי לאתר globoesporte.com מיד לאחר ההופעה שלי ואני חוזרת על כך, שהמופע היה יפהפה ובטוב טעם / מוצלח מאוד. יש לי אהבה עמוקה כלפי הארץ שלי, גאווה (danada?) להיות ברזילאית ואני מעודדת הרבה את הספורטאים שלנו. בהצלחה/מזל טוב, שמחה ונשיקה ענקית לכולם! ד.מ.

הלינק ....

בבקשה: http://www.danielamercury.art.br/dm_blog.php זה אכן מהבלוג שלה. ההופעה במאראקאנה היתה מהממת , אשה אחת מול 200,000 צופים ! דובי לנץ אמר שאחרי רעננה היא הולכת להקפיץ 20,000 ברזילאים, אבל הוא טעה פי 10 ! ואיזה מופע של זיקוקים דינור ! ושני "ההמנונים" המפורסמים של העיר והארץ מרוויוזה ! כשה"מלכה" על הבמה יחידה וכל העיר רוקדת סביבה. אני מזה התרגשתי.... ותודה לאל שיש לנו יו-טיוב. ברגעים כאלו הלב בוכה שלא זכינו להיות קריוקאס. תודה עבור התרגום, זה היה שווה את המאמץ, לדעתי, כל טוב, ושוב תודה, ויני.

למעלה