בקשה

photofreak

New member
בקשה

יש אפשרות שתוסיפו אופציה לבלוגרים לראות את מספר המבקרים שלהם בכניסה לבלוג דרך הפלא? זה נראה לי מתבקש אם אפשר להוסיף פוסטים ולהגיב! וגם אופציה להכנס לבלוג של גולש דרך העולם/הפרטים שלו ועוד שאלה: איך אני מקשר לפוסטים שלי דרך הפלאפון?

photofreak

New member
חבל לפתוח עוד שרשור

צריך להגדיל בהרבה תווים את השדה בו כותבים את הפוסט! אני לא רוצה כל פעם שאני מפרסם פוסט לחלק אותו לשני חלקים או יותר! תודה!

photofreak

New member
לא יודע בדיוק

אבל בשלב כלשהו פתאום הופיעה לי ספירה לאחור מ75 אם ממש משעמם לך את מוזמנת לספור את אחד הפוסטים האחרונים (תעתיקי לוורד תסמני את הכל ואז נראה לי יש בכלים ספירת מילים) או שפשוט נחכה שמישהו מההנהלה יענה

דנטל

New member
דרך העולם/פרטים אפשר להכנס לבלוג

אצלי אפשר. כל גולש יכול לפתוח את האופציה הזו לעצמו בעולם שלו.

photofreak

New member
עוד משהו קטן

למה אפשר להוסיף פוסטים רק דרך עמוד הבלוגיה הראשי ולא דרך הבלוג עצמו?

photofreak

New member
צודקת אני לא אשאל פה יותר

לגבי גלישה סלולרית פשוט הפנו אותי לפה מהפורום תמיכה של הבלוגים. איך ידעת ששאלתי בעוד מקומות לגבי גלישה סלולרית?

photofreak

New member
למרות שלשאלה איך לקשר לפוסטים שלי

יש קשר ישיר לפה בשירשורים של ההמלצות היומיות כי אם אני כותב היום רשומה לגבי ``יום ללא תאונות`` וחוזר הביתה רק בחמישי זה כבר לא יהיה אקטואלי! ואין טעם לקשר את זה יומיים אחרי נכון?

ע ל ו מ ה

New member
קראתי אך ורק את הדיון הזה

ואת הנסיונות של דנטל לעזור לך בקונטקסט של הפורום הזה, ואת התשובות שלך ששוב ושוב התמקדו בסלולרי. באמת הפנו אותך מפורום תמיכה? זו טעות שלהם, אם כן, ולמעשה כדי למצוא לך את הקישור לקומונת סלולרי, הייתי צריכה בכלל ללכת קודם לפורום תמיכה, כי רק שם מצאתי את הקישור בהודעות המנהלתיות...

למעלה