בקשה

בקשה

גיליתי שבדף הראשי של הפורום מתנוסס לו עכוז מתנענע בצורת פרסומת מגעילה לתחתוני sloggi. הפרסומת הזאת בטיפול, מתברר שזאת בעיה כלל תפוזית, וביקשתי שתוסר מהפורום עקב האופי שלו. אם אתם רואים פרסומות בוטות אחרות, כאלו שלא צריכות להופיע בפורום כמו שלנו, כאלו שכוללות רמיזות מיניות, תגידו. את זאת ראיתי במקרה, אולי בעתיד יהיו כאלו שיתפספסו.

דם דם

New member
תחתונים של זקנות ../images/Emo3.gif

רק שאמא שלי לא תשמע את זה אני יקבל על הראש. פרסומת לתחתונים, אישית לי לא מפריע. אני יודע לעשות את ההפרדה אני גם ככה לא נכנס מדף ראשי אבל בסדר אם יקפצו כאלה דברים נגיד אותם אליך

Limbonic Art

New member
../images/Emo6.gif

מישהי מהפורום בדיוק אתמול בלילה אמרה לי על הפרסומת ועד שמצאתי על מה היא מדברת , ריעננתי איזה 7 פעמים את הדף....אח"כ מהר לחצתי ALT + F4 לא היה לי עצבים בשעה כזאת של הלילה

korpiklaani

New member
איכס!

לא ראיתי. אם אראה דברים כאלה - אני הראשון בתור "להלשין"

queen helen

New member
???

זה באמת מפריע לכם? בשבילי זאת רק עוד פרסומת אחת מתוך מיליון שלא מפריעה ולא מזיקה. היא פשוט שם... אם זה היה תלוי בי, לא היו כאן בכלל פרסומות, אבל בגלל שזה לא המצב, אני לא רואה סיבה לצנזר פרסומת אחת, ואחרת לא. אמנם אנחנו א-סקס, אבל לא חרדים. שוב, רק דעתי.

p019

New member
כל הפרסומות הנעות הללו מעבצנות

אני מזיזה את החלון כך שהן יהיו מוסתרות.

Xylophone

New member
אבל זאת היתה פרסומת ממש מגעילה

והיא נורא הפריעה לי
אם אפשר להתלונן לתפוז והם יסירו פרסומות דומות- אז למה לא כמה שפחות פרסומות- ככה יותר טוב!

אוקיי, עכשיו היא היתה אמורה למות סופית

בכל תפוז חוץ מפורומים שאוהבים את זה.

למעלה