בקשה

man-o-war

New member
בקשה

שלום ליושבי הפורום המכובדים. בחודשים האחרונים יצא לי לראות את הסרט מספר פעמים. אני לא מטיל ספק בקיומו של הסוד. הדבר נשמע לי הגיוני מאוד ומתחבר לדברים שידעתי עוד לפניי (פיזיקת הקוונטים למשל) אך אני מוצא את זה קשה מאוד ליישם את הסוד בחיי. הבעיה היא שדרך המחשבה והלך הרוח האלו שונים בתכלית ממה שהתרגלתי אליו במשך כל חיי. במשך שנים נתתי למחשבותיי הפסימיות ורגשותיי המשתנים לשלוט בי. אני מרגיש שאני לא שולט מספיק במחשבותיי ובמיוחד ברגשותיי על מנת לשלוט בעקרון של חוק המשיכה. אני מבין את העקרון ומסכים איתו אבל אני מאוד מתקשה ליישם את העקרון בחיי. אולי יש לכם עצה או שתיים בשביל ה"מאמין" הטרי? משהו שיידחוף אותי לכיוון הנכון שממנו אוכל להמשיך הלאה וליצור את חיי באופן שאני בוחר ורוצה. תודה רבה ותהנו מהגשם הנדיר.

ע ו פ ר ה

New member
ברוך הבא לפורום

יש לי דרך לעזור לך לחזור למחשבות אופטימיות. שים מחברת ליד המיטה. כשאתה הולך לישון לפני כיבוי אורות ערוך רשימה של דברים טובים שקרו לך היום ורשימה של דברים טובים שעשית היום. כשהולכים לישון עם מחשבות חיוביות קמים עם מחשבות חיוביות. כשאתה כותב חזון (מטרה) בין שאר הדברים תרשום: "אני משוחרר ממחשבות שליליות ומדרך פסימית. החיים שלי מלאים במחשבות טובות ואופיטימיות." תזכור שלפעמים זה לוקח זמן לעשות שינוי, אבל כשאנחנו מוכנים לזה, הדרך קלה יותר. מאחלת לך בהצלחה ומקווה לראות אותך בפורום גם בהמשך. באהבה עופרה

man-o-war

New member
חן חן

תודה רבה על התגובה. אני בהחלט הולך ליישם את מה שכתבת ואני בטוח שזה יעזור לי לשמור על ראש חיובי יותר והרגשה כללית משופרת. רעיון נפלא. עם זאת, אני מרגיש שאני צריך סוג של טיפ או דרך להוכיח לעצמי שאני מסוגל לשלוט בסוד ולהשתמש בו כרצוני. אני מאמין במה שקראתי וראיתי אבל אני מרגיש שאני צריך סוג של הוכחה, חוויה חיובית שתוכיח לי שיש דברים בגו וביכולתי לשנות את חיי וגורלי. אולי יש לך טיפ יותר קונטקרטי לתת לי? שוב תודה.

man-o-war

New member
תוספת קטנה

אני צריך משהו שיגרום לי להבין שהסוד הוא מעבר לרעיון יפה והגיוני אלה מציאות. אשמח לרעיונות.

GMjoy

New member
זה טוב מאוד../images/Emo70.gif

אתה באמת צריך סוג של חוויה, שתגרום לך להאמין בזה. אתה יודע מה טוב? זה משהו קטן...כשאתה יודע לראות את הדברים הקטנים, זה מאוד מקדם את הרצון לדברים אחרים וגדולים
אני מציע שתיקח מחברת ותרשום בה חזון שבועי. יום א', יום ב', יום ג'. וכן האלה... תרשום דברים נחמדים שהיית רוצה לחוות בשבוע הקרוב, אבל תיזכור שאלה דברים קטנים להתחלה
תעשה את זה שבוע-שבועיים או אפילו חודש שלם. אתה תוכל להבחין בכל מה שמתגשם פתאום. אני התחלתי בזה, והייתי עד לכמה דברים התגשמו..
תנסה, בקטן, ותוכל לראות איך כוח המשיכה פועל אצלך.

אתה יכול לנסות את הקטע עם החנייה שהם מסבירים

בסרט. האמת, אני לא יודעת אם זה עובד (כי אני לא מנסה), אבל מאז שראיתי את הסרט, אני הרבה יותר שמחה מכל חנייה שאני מוצאת בול, וגם זה משהו, לא?

naty3

New member
תן יותר פרטים על נושאים ספציפייים ונוכל

לעזור לך יותר.

למעלה