בקשה

liorashap

New member
בקשה

האם מישהו / מישהי יכול לשלוח לי כמה לוקחים היום על תיאטרון בובות ופעילות של שעה?באיזור חיפה...
תודה

מה הבעיה??? תרגלי!!!!

שבי מחר בבוקר וטלפני לכל מי שמופיע בגנים ובפרסומיי חיפה , הציגי עצמך כגגננת או כרכזת תרבות וכךתבקשי הצעת מחיר להצגה ,לתיאטרון סיפור ....פשוט ביותר....
כך תהיה לך הערכה לגבי המחירים... עייפה ........פורשת.............

דבי יקירתי,

אמנם גם אני חשבתי לעשות זאת כמה פעמים כשהייתי בשאלות כאלה ודומות,
אך יש מושג שניקרא "הונאת דברים"- המוכר חושב שאנחנו מתעניינים באמת, וזה קצת שקר..
לדעתי עדיף פשוט להגיד את האמת ולשאול.
בכל אופן ליאורה, ממה שידוע לי המחירים נעים בין 500 ש"ח ל800 להופעה בגנים וזה כמובן גם תלוי בגודל ההפקה.
וכן מדובר על הופעה חד פעמית ולא סידרה או חוג קבוע.

בהצלחה!

נכון שריגול תעשייתי ועסקי הוא דבר שבשגרה

ומקובל אבל האמת שגם אני לא מרגיש בנוח איתו

אני מסכים עם ליאורה ברד גם בכך שתמיד עדיף להשתמש באמת, נכון שיהיו כאלה שיסרבו,יתחמקו או ינסו להטעות אבל יש גם אחרים ואם נופלים על טיפוסים כמוך דבי, כמו ליאורה ברד, כמוני ( וסליחה על חוסר הענווה והצניעות ) ועל לא מעט חברי הפורום נוספים ובובנאים מחוצה לו אז אין ספק שלא רק שהם יקבלו תשובות נכונות ואמיתיות אלא שיקבלו על הדרך גם הדרכה,עצות,עזרה וסיוע גם בכל שאר התחומים הכרוכים בהעלאת הצגה וניהול ושיווק תיאטרון.
ליאורה שפירא - מעבר למה שכתבתי ישנן עוד דרכים לעשות סקר מחירים, מבטיח להעלות אותן בפנייך בזמן הקרוב,
כרגע אני כ"כ עייף והמוח שלי עמוס בכ"כ הרבה פרטים,משימות,מחוייבויות וחווית שאני לא מסוגל להוסיף עליו עוד שלא יתפוצץ חלילה

liorashap

New member
תודה

ביקשתי כנראה את המינימום, לפי מה שהצעתם לי...אבל- יהיה בסדר.
הם הבטיחו תשובה ונראה..הכל לטובה.

מאחלת לך תשובה מהירה וללא התחמקויות

אנשים כמוני או כמו דודי ועוד נמצאים במיעוט .......רוב המפעילים שתשאלי לגבי המחיר ימסרו לך נתונים לא מדוייקים במקרה הטוב
ובמקרה הגרוע לא תזכי לתגובה......מניסיון שיטת "השקר הלבן" היא השיטה הכי יעילה גם אם היא לא נעימה ואינה תואמת את השקפתך.
שבוע טוב ושקט
דבוש

למעלה