בקשה

סגירה ראשונה

מה לאכול אחרי סגירה ראשונה של הטבעת?
כל כמה זמן ובאיזה כמות? ובמשך כמה זמן זה צריך להיות ככה מבחינת התזונה פחות או יותר?

אופירA

New member
מנהל
לשאלתך - יש הוראות אכילה אחרי סגירה

והן רלוונטיות לכל סגירה וסגירה.
הרופא אמור להגיד לך אותן.
לצערי, אצל כל רופא ההוראות עלולות להיות שונות.

ההוראות המיטביות לדעתי הן:
ביממה הראשונה לאחר הסגירה - רק נוזלים, כולל שתייה חלבית, משקאות יוגורט ומעדנים חלקים לגמרי ודלילים (שוקו, וניל, בלי שום חתיכות ובלי שום קצפת).
ביממה השנייה לאחר הסגירה - כלכלה רכה לכל צורותיה, כמו שנותנים לזקנים בבית חולים.
אחרי 48 שעות לאכול רגיל הכל.
אין הגבלת כמויות וזמנים.

מי שלא מחזיק מעמד 24 שעות נוזלים ו-24 שעות כלכלה רכה, כי הוא רעב נורא, ומוכרח לחטוא - עדיף לחטוא באופן שהוא מקצר את הזמן לכל סוג כלכלה (נניח 18 שעות), ולא לחטוא באופן שהוא מתחיל בכלכלה רכה או מתחיל בכלל במוצקים...
לא חכם להיות שחור לבן, בבחינת "אם כבר לחטוא, אז כבר עד הסוף"...

בקשה

אני גרה ברחובות ואני בכללית,עוד לא סגרתי את הטבעת,
שבוע הבא יש לי תור לסגור.
אפשר מידע על מרפאות של כללית ברחובות שפותחים שם טבעת במקרה של מצב חירום?
אני רוצה להיות מכוסה מבחינת טלפונים וכתובות אם חס וחלילה יהיה
מצב חירום,במיון בקפלן פותחים טבעת?
תודה

קוביd1

New member
פתיחת טבעת

במקרה חירום פותחים בכל חדר מיון ,כדאי להתקשר לפני זה לחדר המיון ולשאול האם יש אפשרות לפתוח קצת את הטבעת ולא את כולה
העתקתי מתשובה של אופירה "במיון מעייני הישועה בבני ברק יפתחו לך 1/2CC. גם בבילינסון, איכילוב"

קובי

קוביd1

New member
פתיחת חירום

לא מאמין שבמרפאות פותחים את הטבעת באם את מנותחת של ד"ר אבינוח אז במקרה חירום תוכלי לפתוח אצלו או אצל הצוות של בשעות העבודה ,לאחר שעות העבודה חד מיון גם בקפלן ,

קובי

אופירA

New member
מנהל
את זה את צריכה לשאול בקופה

יתכן שאת צריכה להתקשר לכירורגים ולשאול אותם אחד אחד אם הם פותחים טבעת ומה ימי ושעות הקבלה שלהם.

בקפלן עובדים עם טבעות. תתקשרי למיון ותשאלי מה עושים במצב חירום.
באשקלון יש מרפאה של ד"ר אבינוח. לא יודעת אם מקבלת את מבוטחי הכללית. תתקשרי ותשאלי.
מצורפת חוברת של ד"ר אבינוח עם טלפונים של המרפאות.
גם בראשון לציון יש מרפאה של ד"ר אבינוח.

באלעד יש מוקד חירום ושם יש רופא ערבי שפותח טבעות ונותן שירות לכל הקופות. אם את מעוניינת בטלפון של המוקד הזה, תגידי לי.

אני ממליצה לך להתכונן למצב חירום בצורה נוספת, עדיפה יותר - למנוע אותו מראש ע"י התנהגות מחושבת וזהירה.

כלומר לפני שאת סוגרת, תתייעצי פה (או בטלפון איתי) על הנתונים שלך, מידת ההגבלה והירידה במשקל, ותקבלי הדרכה כמה עדיף לך לסגור בפעם הראשונה.
חבל לא ללמוד מהניסיון של אנשים אחרים. חבל לחזור שוב ושוב על אותן טעויות שעשו כבר אנשים אחרים.
אם יכולת האכילה קטנה במשך הזמן, תתקשרי ותתייעצי.
אם יש הרגשה רעה, או קצת רפלוקס בשינה (שהאוכל עולה) או קצף לבן שעולה מהקיבה במשך היום - תתקשרי ותתייעצי, כדי שתוכלי לפתוח בצורה מסודרת ולא תצטרכי חירום.
גרוע מאוד אם צריכים פתיחת חירום והולכים למיון שפותח את כל הטבעת או פותח יותר מידי. כדאי למנוע את זה מראש.
(אם יש הרבה רפלוקס במשך כמה ימים - המצב כבר גרוע... צריך פתיחת חירום).

אופירA

New member
מנהל

למעלה