בקשה:

D O R 11

New member
בקשה:

אני משחק ב- CM 2000-2001. אתם יכולים להמליץ לי על השוער הכי טוב שקיים במשחק.

ziv 20

New member
שוערים בני זונות

רינה מברצלונה רנרד מנבחרת בלגיה הצעירה יש לקנות אותו בעונת 2002 -2003 הוא השוער רושטו מפנרבחצ´ה הוא השוער הזקן של רומא אנצ´ולטי משהו כזה

talking heads

New member
אלה שוערים אלה?

אז אוקיי הם שוערים טובים...אבל הכי טובים? ועוד כאלה יקרים.... חפש את costanzo, בדקתי והוא יותר טוב מבופון, טולדו, קאן וכל שוער טוב שנתקלתי בו, ו.....מכיוון שהוא מהליגה הברזילאית הוא עולה גרושים.... הוא מופיע עם תחילת הליגת האיטלקית בשנה הראשונה אז אם אתם לא מוצאים אותו....חכו קצת...

pj ladd

New member
costanzo

הוא משחק בכלל בריבר בארגנטינה והוא שוער פצצה ואם אתה לא יודע באיזה קבוצה הוא משחק אז אל תטעה סתם

talking heads

New member
לא....הוא משחק אצל

קבוצה ברזיל....כרגע שכחתי את השם שלהם אבל יש להם מלא שחקנים מצוינים....ואין טעם להתווכח...יש גירסאות שונות של אותו מנג´ר.... למשל אצלי אין את הליגה הישראלית באמת...כל השמות מבולבלים....

tomash11

New member
luke weaver

מה קרה לו תגידו לי?... היה שוער ענק במנג´ר 98-99, והיה גם את ניקי וויבר, ששם היה פחות טוב, ואני רואה שבמנג´ר הזה היוצרות התהפכו, וניקי הרבה יותר טוב למרות ששניהם לא משהו...

נאס

New member
אין מה להזכר - הוא מריבר

בדוק - הוא משחק שם לפעמים במשחקים שמשדרים בערוץ 5 - הוא גדל שם אולי אתה מתבלבל בינו לבין חואן פאבלו סורין???????

קיר קמט

New member
אני שונא את זה

אנשים שחושבים שהם מכירים את כל השחקנים בעולם כי הם ראו אותם במנג´ר. אז פרנקו קוסטנסו (אומרים קוסטנסו) - Franco Costanzo - הוא בן 21 פלוס מינוס , הוא היה בהרכב של ריבר פלייט אחריי שרוברטו בונאנו נפצע ואז הוא השתלט לו על המקום בהרכב. טיטו בונאנו הלך לבארסה , אבל קוסטנסו לא נשאר בהרכב, למרות שהוא היה מצויין - הביאו שוער בן 40 , דויד אנחל קומיסו , ממקסיקו. במנג´ר הבא לא חושב שקונסטנסו יהיה כזה טוב, הוא כבר הפך לשוער השלישי של ריבר (לא בצדק, אבל לא נורא).

למעלה