בקשה

מצופלח

New member
בקשה

אני מתעסק ב-MLM. עובד עם שוק קר, בעיקר פלאיירים ומודעה בעיתון. בעיתון 10 מילים... מחפש משהו קליט שיביא הרבה טלפונים. לא רק המילה "דרושים", כי זה מביא לי מה שאני מחשיב כ- unqualified traffic/calls, וזה סתם מעצבן ומוציא את האנרגיה... תנו לי הצעות למודעת דרושים ל- MLM. בתודה מראש, תם אגב, למה לכל הרוחות אנשים מסתירים את העובדה שהם מתעסקים ב-MLM??? אני רואה הרבה אתרים שמדגישים, וחוזרים ומדגישים שהם לא MLM, ואח"כ מבין שהם כן... משונה, לא? תם.

מצופלח

New member
MLM - שווק רשתי

שיטת שווק אשר לא עובדת ע"י מיתוג ופרסום, אלא ע"י המלצה מפה לאוזן, וע"י רשתות של מפיצים עצמאיים בת'כלס, מה שאני מציע זה להקים עסק בזמן הפנוי, וליצור הכנסה נוספת משמעותית. אני עובד עם פלאיירים ועם מודעות בעיתון, ואין לי מספיק תגובה, אני צריך יותר, בשביל זה צריך משהו אטרקטיבי. רוצה להתעמק יותר בנושא ה- MLM, תכנס לאתר שלי...

שרוןB

New member
קודם כל השוק מוצף מודעות כאלה

ואתה יודע מה קורה שיש יותר היצע מביקוש שנית - אנשים כבר למדו להיזהר ממודעות שלא מדברות לקהל בעל ניסיון מסוים, או כישורים כלשהם וכדומה. אתה יודע זה מאוד דומה לתגובה של אנשים (בעיקר של ישראלים) לאימרה אין מתנות חינם!

מצופלח

New member
יופי. אבל זה לא מה שביקשתי, תודה

ואני אף פעם לא מפרסם בצורה של "כסף קל" "עבודה מהבית" כי זה בולשיט, ואני יודע שזה לא אמת, אז למה לשקר? לא מעניין אותי שהשוק מוצף במודעות כאלה, מעניין אותי שהמודעה שלי תהייה אחרת. לא מה"עדר". תם

למעלה