בקשה.....

mr nice guy

New member
בקשה.....

אני בתור אחד שהתחיל להאמין בקיומו של ה', יש לי עוד קצוות פתוחים. אני מבקש תשובות על למה למרות שיש השגחה (אם יש) אז קורים דברים רעים לאנשים, ואני לא מדבר על אדם שהולך ברחוב ונופל... אלא על פיגועים, מלחמות, כמובן שאלת האל האולטימטיבית - השואה. ונניח שיש ה' ולשואה הייתה סיבה אלוהית מוצדקת, למה ה' לא נתן לשורדים משהו להאחז בו לאחר השואה? למשל סבא שלי שלמזלו לא היה במחנות ההשמדה אלא עלה לארץ לפני כן, לא נתן לאבא שלי לעלות לתורה בגלל השואה והרצח של הוריו ו7-8 מאחיו ואחיותיו? וכמובן שגם לא האמין בה'. ולמה לדעתכם יש\אין חיים לאחר המוות? אני בטוח שהכל זה דיונים שכבר דנו בהם לא פעם... אז אני אשמח לקבל תשובות למסרים שלי...

sovlanit

New member
MR NICE GUY

אתה בתחילת דרך חדשה ומפעימה עבורך. טבעי שמתעוררות שאלות/תהיות. נסה למצוא תשובות גם ב- WWW.LEV-ARI.COM מצרפת גם משהו מן הקבלה. אחרי כן משהו נוסף בהודעה חדשה. המון הצלחה ואושר.

sovlanit

New member
ועוד משהו-

נסה גם ב- WWW.GREATDAY.COM/ יש שם מימין שתי מצגות מרהיבות, RIGHT NOW EVEN NOW ומשהו נוסף בשבילך ראיון עם ה'

sovlanit

New member
מצטערת,צרוף

הקובץ לא הצליח. הנה הכתובת: WWW.THEINTERVIEWWITHGOD.COM תהנו

גריני

New member
במאמרים של הפורום -

ניתן למצוא את הקובץ הזה, בעברית. ומומלץ בחום לעיין בו מידי פעם

sovlanit

New member
תודה גריני,זה

נמצא בעמ' 2 -בדפי הפורום תאריך 23.02 באדיבות המוזה....

קרנוש21

New member
אני ממליצה על הספר: התקדשות

של אליזבט הייך והנה קטע מהספר בשבילך "לפתע שמעתי את הקוח בתוכי אומר:"מוות?- מדוע את מתעקשת לראות רק צד אחד של האמת? מה העצים והטבע מגלמים באביב?חיים!- שוב ושוב חיים!" המוות והחיים מתחלפים במעגל ניצחי. המוות אינו אלא הצד השני של החיים..." בכל אופן זה לקוח מפרק ט"ז מע"מ 79!!! זה ארוך ומורכב אם לא תקרא מההתחלה אבל בהחלט המלצה מלבבת על הספר

למעלה