בקשה...

natalyrst

New member
בקשה...

אהלן יש לי בקשה ממי שראה כבר את העונה ה-2. אני ממש רוצה לקבל מספר ספויילרים מרכזיים לגביי העתיד תודה.

sweetyheart

New member
אני פשוט נהנת לתת../images/Emo58.gifים...

או שאני פשוט נהנת להרוס לאחרים
.... (לאאאא...
) אוקי.... האמת שאני לא ראיתי כל כך הרבה... אבל אהובי השני בסדרה ימות
בגלל זונה
!
לא מגלה מי
מקס לא יהיה כל כך נאמן לליז
ויהיה לו ילד
מזונה! (לא זונה אמיתית פשוט אני שונאת אותה אז אני קוראת לה ככה!) והכי חשוב ירצחו את מקס!!!! כןןןןןן! י ר צ ח ו אותו! מקווה שלא ממש הרסתי לך... כן אני יודעת שאת רוצה להרוג אותי עכשיו כי הרסתי לך... אני מבטיחה לך שאני מצטערת! *
כועסת על עצמי*

h e n y

New member
רואים שלא ראית את הכול...

אז הינה לך עוד כמה ספויילרים
נתחיל עם כול דמות: מקס{אהובי המתוק}
: מקס יתחיל לקחת את השלטון ליד, הרבה פעמים הוא יציל אנשים, יחווה דברים כואבים, בעונה שנייה הוא יפתור הרבה דברים וכמעט יהרג, הוא יהיה הרבה בכסח עם ליז,ישכב עם טס{בעצם הוא יתוודע לה} וטס תיכנס להריון. בסוף עונה שנייה החייזרים כמעט חוזרים הביתה, אבל ליז עוצרת בעדם. ליז והוא חוזרים אחד לשני באופן סופי, עונה שלישית מקס נהיה עבריין{גם במראה וגם בהתנהגות} הוא עוזב את הבית, מתכנן שוד עם ליז,ואחרי שהוא לא יכול לראות את ליז הוא עושה את כול המאמצים לפגוש אותה, ובנוסף לכול הוא מקבל אותות שהילד שלו בסכנה.הוא מת בעונה שלישית אבל חוזר לחיים{נראה לכם שהוא ימות??} ואת הסוף הסוף אני לא אומרת. ליז{החמודה}
: ליז בערך אותו הדבר, היא תיפגע הרבה ממקס, ותהיה לאט לאט מרוחקת מכול הענינים. בעונה שנייה היא תנסה להיות עמצאית ומתרחקת ממקס ומכולם. בעונה שלישית ליז תופסת שלטון והופכת למרדנית לא קטנה. בסוף סוף אני לא מספרת. מייקל{השרמנטי}
:מייקל לומד הרבה דברים, עונה שנייה הוא נרגע מעט, משקיע יותר ביחסים שלו עם מריה, אבל מצד שני גם פוגע בה. כנראה שהוא הבין שהוא הבחור הרע{
} בעונה השלישית מייקל רגוע בכול המובן של המילה, מוצא עבודה, משקיע טוב יותר ביחסים עם מריה, ומתעניין פחות בדבר החיזרי{כן כן, תאמיני} מריה{השרוטה}
: מריה שלנו.. היא רגילה לחלוטין... היא קצת מתגעגעת לחיים הנורמליים ומזכירה את זה מדי פעם {יותר נכון מבלבלת את המוח} איזבל{הבלונדנית שהופכת לשחרחורת}
: אוי איזבל משתנה, היא מתאהבת באלכס, אבל אלכס מות והיא בחיים לא תתגבר על זה. בעונה שלישית היא תכיר את ג'סי , תתחתן איתו, ותהיה יותר רגישה מדי פעם. אלכס{מתפרצת בבכי}
: טוב אלכס החמוד....אוי....כואב לי רק לדבר עליו
טס{הזונה}
: טס עוזרת הרבה.. אחרי שנסדו נרצח היא עוברת לביתם של הולנטים. קייל מתאהב בה{כמובן} והיא הופכת להיות חלק מהמשפחה, היא לא כזאת רעה, אבל בעונה שנייה בסוף, היא מתבררת... כרוצחת של אלכס
אבל היא לא התכוונה.. היא ניסתה להפנט אותו ולא הצליחה...היא נכנסת להריון {משקרת לאהובי} וחוזרת לכוכב, אבל היא חוזרת בעונה שלישית בסוף, מסבכת את כולם ומתאבדת. קייל{החמוד!!}: קייל הוא הוא חמוד, יש לו בדיחות מכאן עד הודעה חדשה, הוא בעצם המקשר של כולם, הכתף התומכת{והוא מגלה} ומתאהב ב... איזבל בעונה השלישית ולנטי
: כבר לא שריףףףףףףףף , משריף הוא עובר להיות זמר קאנטרי במועדון נידח.. מנסה לחזור להיות צעיר... מצחיקקקקק וזהווווווווווווווווווווווווווווווווווווו זה הדברים שצריך לדעת

sweetyheart

New member
מייקל השרמנטי?! הרגת אותי!

הוספת חלקים מעונה שלישית...אבל כל השאר נכון... ברצינות קייל מתאהב באיזבל?!

h e n y

New member
מייקל...אהממ... טוב לא ידעתי איך

לכנות אותו... זה לא יפה להעליב
סתםם... כן, קייל
מתחיל להתאהב באיזבל
אבל ממש בסוף, איזבל משדכת לו חברה שלה, אבל משום מה לקייל לא מצליח בגלל שהוא מתחיל לחלום בהקיץ על איזבל
אתם תראו את זה בעונה השלישית

למעלה