בקשה :)

R o n 86

New member
בקשה :)

מאחר ואני מאוד אוהב את פינק פלויד, ויש לי את כל השירים שלהם, שתופסים מבחינת זמן, כמות גדולה מאוד, יצא לי להתמקד בכמות דיי מצומצת שלהם שאותה אני אוהב במיוחד, והייתי מאוד רוצה להרחיב אותה... לשם כך הייתי רוצה לבקש מכם שכל אחד יציין כמה מהשירים האהובים עליו, ואם אני אמצא אחד שעדיין לא שמתי לב אליו אני אוכל ככה "להרחיב אופקים" מבחינת כמות השירים שלהם שאני שומע באופן יחסית קבוע... אני דיי בטוח שזה גם יוסיף לכל אחד ואחד פה שלא עבר כבר על הכל תוך כדי מתן צומת לב מלאה לכל שיר ושיר.. תודה:)

brotos

New member
שלוש הערות

1) צומת לב= תשומת לב 2) אתה מזכיר פה הורדות, וציפורה עשויה להתרגז נורא. אל תאמר "תגידו לי שירים שאתם אוהבים". מעתה, אמור: "תאמרו לי- איזה אלבומים אתם מעדיפים". 3) תשמע את כל השירים, תחליט מה טוב ומה לא, וזהו. אין לך זמן? כן, בטח... וחוץ מזה, הכל בסדר.

The Albatross

New member
בנוגע ל1

צומת לב זה בדיוק כמו "שולתתת!!11". יכול להיות שבהיותך מבודד באחו שלך לא שמעת על שיבוש מכוון זה?

brotos

New member
אם אני לא מבין משהו, כנראה שהוא

לא קיים. מניתוח אופי של היוזר, אני אומר, בפירוש, זה לא היה בכוונה. זאת לא היתה טעות בקריצה-כמו "שולת". זה לא סלנג פורומים- כמו "משו" או "חוצמזה". זאת היתה טעות.
הקיץ עושה את שלו.

The Albatross

New member
או שאף פעם לא שמעת עליו.

אתה מוזמן לצאת לסיור בפורומים של תפוז ופורומים אחרים, ולהכיר מילה חדשה, שהיא חלק מצירוף מילים: "צומת לב". כמובן, ייתכן מאוד שגם תמצא את המקבילה שלו, בעלת המילה האחת: "צומי". זו בהחלט לא טעות, אלא סלנג פורומים.

The Albatross

New member
ועוד משהו -

זה מאוד נחמד שאתה עושה ניתוח אופי לבנאדם מ-4 שורות. אתה במקרה צאצא של פרויד?

brotos

New member
אולי, אין לדעת

ואני לא צריך ארבע שורות, השם של היוזר מספיק.

פרוייקט השירים של הפורום

נועד לענות בדיוק על שאלות ובקשות מהסוג הזה. הפרוייקט הקיף עד היום את כל השירים של הפלויד עד "החומה". תוכל למצוא אותו ב"מאמרים" של הפורום. כמובן, שאין מניעה שאנשים יגידו גם כאן מה השירים האהובים עליהם, אבל זה לא ממש יוסיף על הידע שיש לנו לגביהם, אלא אם נדון לעומק בכל אחד מהשירים.

למעלה