בקשה!

liavsayegh

New member
בקשה!

מישהו יכול בבקשה לשלוח לי קישור לסוף השני של הסרט? אני לא רוצה לשים ספויילר אז תשימו בבקשה קישור לשני הסופים! תודה! ודבר שני ממש אהבתי את הסרט... סרט ממש נחמד...! ואני שמחה שלא הקשבתי לכל הביקורות שהיו עליו... כמה שאלות:
1. למה הילדה ביקשה מהאבא לשמור עליה מפני צ'ארלי אם היא ידעה שזה הוא? 2. איך יכול להיות שאבא שמע באוזניות בזמן שהבחורה הזאת נפלה מהחלון? 3. למה בסוף הסרט לילדה היו שני ראשים? 4. למה בסוף רואים כאילו הכל נמחק? (הארגזים ארוזים, המחברת ריקה...) טוב, מישהו יכול בכללי להסביר לי את הסרט? תודה....

הסבר../images/Emo58.gif

1. ניראה לי שהילדה ביקשה שהאבא ישמור עליה מפני צ'ארלי היא כאילו היתכוונה שהוטא לא יהפוך שוב לצ'ארלי.......כי יש לאבא שני צדדים האבא וצ'ארלי.....היא ביקשה שהוא יפסיק להיות צ'ארלי....... ניראה לי לא בטוח.... 2. זה הקטע.... שבעצם הוא לא שמע.......ניראה לי לסרט יכול להיות הרבה אפשרויות.......הוא בעצם לא שמע והוא היה בארון.... 3. בתחילת הסרט הפסיכולוגית של הילדה מסבירה לאבא שטראומה גוררת כאב..... ועם בן אדם לא יכול לסבול כאב דמות אחרת לוקחת את הכאב (זה פיצול אשיות) בסוף הסרט רומזים שלילדה גם היה פיצול אשיות או שהוא בעצם גם הייתה הרוצחת בסרט (שאני לא חושבת ככה) או שאחרי שהאבא מת זב עשה לה טראומה אז היה לה ]פיצול אישיות בקיצור הציור מראה על פיצול אשיות..... 4.זה מקושר לשאלה שתיים..... בעצם לא הכל נמחק.... הכל מעולם לא נכתב ומעולם הוא לא פתח את הדברים ולא פיזר אותם.... הם היו תמיד בקופסה..... ובכללי את הסרט זה ככה: לאחר שהאמא בגדה באבא לאבא היה פיצול אשיות אז הוא רצח אותה למרות שיכול להיות שהיא היתאבדה ....... כי היא לקחה כדורים עם יין שזה לא נורמלי והיא אמרה לו" יש דברים שהם מעבר לטיפול" אז יכול להיות שהיא הייתה חולה והחליתה להיתאבד..... אז בקיצור..... האבא והילדה עברו בית..... ואמלי (הילדה) אומרת לאבא שיש לה חבר חדש....והיא לא צריכה עוד חברים.... והוא משחק איתה מחבואים .... והם שמים לאבא דברים מפחידים במקלחת ... החתולה מתה........ואז מתחיל הסרט להיתגלגל..... וכשהילדה הייתה צריכה לעזור לצ'ארלי(האבא) להרוג את האישה הזאתי היא כבר היתחילה לפחד בגלל זה היא אמרה שהיא לא רוצה רוצה לשחק עם צ'ארלי יותר.....ובסוף מתגלה מתגלה לצופים בסרט שהיה לאבא פיצול אשיות והוא הרג את כולם....ואז באה הפסיכולוגית של הילדה ומצילה אותה...... (הורגת אותו) ואז בסוף הראשון היא מאמצת אותה.......ואז מגלים שישי לה פיצול אשיות גם!!

liavsayegh

New member
אני כבר יודעת אותם...

אבל אני רוצה לראות אותם.. תודה בכל מקרה....

בבקשה......

אני ראיתי את הסוף הראשון ואני מתה לראות את הסוף השני..... אבל אמרו פה שאין מה להוציא כסף בשביל לראות את הסוף השני.... אבל אם למישהו יש קטעים מזה...... אז אני ישמח לראות..... כאילו במחשב......

liavsayegh

New member
למי יש????

זה מה שאני מחפשת....אני לא ילך לקולנוע בשביל עוד 5 דקות שונות.

למעלה