בקשה+

בקשה+

קודם כל ברכות לקארי המדהימה על הזכייה... אני קוראת מידי פעם בפורום(לא יותר מידי מחשש לספויילרים) והרשו לי לציין פורום חביב ביותר יש לכם... יש לי בקשה.... מישהו יכול לכתוב לי כאן את השירים שבוב קארי וקונסטנטין(שאני עדיין בהלם שהוא לא היה לפחות בטופ 3..) שרו לאורך כל התוכית (לא באודישנים אלא בהופעות לפני קהל) כולל התוכנית היום... תודה... נ.ב מתי יוצא הסינגל של קארי בארה"ב?

Juliann

New member
אני אכתוב לך של קונסי

אודישן-cryin' טופ 24- kiss from a rose טופ 20- hard to handle טופ 16-every little thing she does is magic טופ 12- you make me so very happy טופ 11- i think i love you טופ 10- i can't make you love me טופ 9- my funny valentine טופ 8- bohemian rhapsody [במילה אחת- וואו!] טופ 7- nights on broadway טופ 6- how you remind me

../images/Emo51.gif

מישהו יודע את של בו וקרי

Kryptonite

New member
קארי../images/Emo168.gif

טופ 12 בנות - Сoud've Been טופ 10 בנות - Piece Of My Heart טופ 8 בנות - Because You Loved Me טופ 12 פיינליסטים - שנות השישים - When I Will Be Loved טופ 11 - מקום ראשון במצעד הבילבורד - Alone טופ 10 - שנות ה90 - Independence Day טופ 9 - מיוזיקלז - Hello, Young Lovers טופ 8 - שנת לידה - Love Is a Battlefield טופ 7 - דיסקו - MacArthour Park טופ 6 - שירים משנות ה2000 והלאה - When God Fearin' Woman Get the Blues טופ 5 - שני שירים Trouble שאני לא בטוח מה היה הנושא שלו, שני כותבי שירים מפורסמים ניראה לי וBless The Broken Road ממצעדי הבילבורד של אותו שבוע טופ 4 - קאנטרי - Sin Wagon ו-If You Don't Know Me By Now שאני גם לא זוכר, עוד פעם שני כותבי שירים או שאני סתם התבלבלתי
טופ 3 - הבחירה של שופט אורח - קלייב דייויס - Crying, בחירה של קארי - Making Love Out Of Nothing At All והבחירה של השופטים (רנדי בחר לה) - Man, I Feel Like a Woman גמר - שני סינגלים - Angels Brought Me Here וInside Your Heaven ושוב פעם Independence Day

SHTRUDIDI

New member
בו

טופ 24-drift away טופ 20-whipping post טופ 16-i'll be טופ 12-spinning wheel טופ 11-time in a bottle טופ 10-remedy טופ 9-corner of the sky טופ 8-free bird טופ 7-vehicle טופ 6-i don't want to be טופ 5-stand by me, heaven טופ 4-for the love of money, it's a great day to be alive טופ 3-don't let the sun go down on me,in a dream, (i can't get no) satisfactionin טופ 2- long long road, vehicle, inside your heaven

14מתן

New member
וונזל

טופ 24 - Heatwave טופ 20 - If I Ain't Got You טופ 16 - Respect טופ 12 - Anyone Who Had A Heart טופ 11 - Best Of My Love טופ 10 - I Have Nothing טופ 9 - People טופ 8 - Let's Hear It For The Boys טופ 7 - I'm Every Woman טופ 6 - I Turn To You טופ 5 - Treat Me Nice When You Tell Me That You Love Me טופ 4 - Don't Leave Me This Way How Do I Live טופ 3 - I'll Never Love This Way Again On The Radio Chain Of Fools

whatever4

New member
בדיוק עכשיו...

ראיתי עוד הפעם את ההופעה של וונזל ל- Chain Of Fools ואני חייבת להגיד- איזה דיווה
איזה אנרגיות יש לבחורה הזאת ואיזה קול! כל כך הגיע לה להיות בגמר....
לדעתי- לוקחת את קארי בהליכה...

shavitlavi

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

shalehet

New member
../images/Emo5.gifמסתבר שעדיף לא לצרוח

ו-FYI, לדעתי היא מופיעה מצויין, לרוב היא שרה שירים שקטים אז אין כל סיבה שהיא תתפרע אבל כשהיא שרה שירים רוקיסטים יותר, היא זזה כמו שצריך ואף הפתיע רבים מכם, היא היחידה שמשלבת גם הופעה וגם קול ומה שבטוח שלקול שלה אף אחד לא יצליח להגיע.. פשוט מדהימה

whatever4

New member
היחידה שמשלבת קול והופעה?

פחח...אם זה מה שאת חושבת...אין לי כוח להתווכח. הדבר היחידי שאני יכולה להגיד זה שבעונה הזאת היו כל כך הרבה אנשים עם קול יפה+נוכחות על במה: וונזל, קונסטנטין, בו וגם נאדיה שאכלו את הבמה בלי מלח. לכל האנשים האלה היה את כל החבילה. לפי דעתי לקארי יש קול יפה אבל אין לה שום נוכחות על במה. אבל על טעם ועל ריח...

Fairywitch

New member
יש בזה משהו, אבל...../images/Emo58.gif

בגמר היא ממש הפתיעה אותי בקטע הזה- היא התחילה לזוז, והתחילו לראות הרבה יותר רגש וכוונה מהרגיל בהופעות שלה. מה זה אומר לי? שהיא מתפתחת, וככל שהיא תצבור ניסיון- היא תתפתח יותר. היא ממש פרחה שם בגמר. אני חייבת להגיד שמכל השירים שיש לי של איידול השנה- הכי נעים לי להקשיב לקונס (עם הקול הנעים והסקסי שלו, גררר...) ולה (יש לה קול פשוט שמיימי).

klmno123

New member
את ממש לא מבינה במוזיקה ....

סליחה אבל את ממש לא מבינה כלום אם את חושבת שוונזל שרה יותר יפה מקארי ממש אין לך מושג וגם קונסטנטין שאני אישית נורא אוהב לא יודע לשיר טוב הוא סוג של זמר של מחזמר ודברים כאלה זה הסטייל שלו וקארי יש לה כישרון מדהים מדהים........היא לא צריכה להתפרע על הבמה בשביל להוכיח כלום היא מוכיחה הכל דרך הכל הפנטסטי שלה זה אמן אמיתי כמו למשל מריה קארי היא קופצת על הבמה? היא רוקדת כמו משוגעת ? לא ......אבל ברגע שהיא בשנים היותר מקודמות שלה לא עכשיו .......שרה כולם פשוט היו בשקט וזה אמן אמיתי כמו עוד הרבה מאוד .........שפשוט הקול שלהם זה דבר אלוהי ! וזה

למעלה